Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

"Μάχη" παικτών της Μ.Σίτι για τη βίλα του Κ.Ρονάλντο!


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί πλέον περιουσιακό στοιχείο της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως εξακολουθεί να είναι ακόμα και τώρα πρωταγωνιστής στην... Αγγλία.

Αυτή τη φορά όμως όχι για κάτι που αφορά την ιδιωτική του ζωή και την ιδιαίτερη σχέση του με το "ωραίο φύλο", ούτε για τους "κόκκινους διαβόλους", αλλά για το σπίτι του στο Μάντσεστερ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πουλάει την υπερπολυτελέστατη βίλα του στο Τσέσαϊρ, την επονομαζόμενη "Gold Trafford" που είχε αγοράσει το Φεβρουάριο του 2008, με την αγγλική "Sun" να αποκαλύπτει πως τέσσερις νέοι άσοι της... Μάντσεστερ Σίτι δίνουν "μάχη" για να την αποκτήσουν!

Συγκεκριμένα, προσφορά για το σπίτι του Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν ήδη καταθέσει οι Κάρλος Τέβες, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και Γκάρεθ Μπάρι, όμως αυτός που έχει το προβάδισμα για να πάρει τα... κλειδιά της έπαυλης είναι ο Κόλο Τουρέ, που έχει προσφέρει το αστρονομικό ποσό των 5.500.000 λιρών (η αρχική τιμή πώλησης ήταν 4.500.000 λίρες).

"Όλοι οι μεγάλοι παίκτες που υπέγραψαν για τη Σίτι διεκδικούν το καλύτερο σπίτι στην περιοχή του Τσέσαϊρ. Ο Τουρέ έχει κάνει την καλύτερη πρόταση μέχρι στιγμής, όμως οι άλλοι δεν έχουν εγκαταλείψει ακόμα την προσπάθεια.

Έχουν όλοι μεγάλες τσέπες", δήλωσε στην εφημερίδα πηγή που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιζήτητη αυτή βίλα (ο Κριστιάνο Ρονάλντο την έκανε δική του με το ποσό των 3.850.000 λιρών) διαθέτει επτά κρεβατοκάμαρες, εσωτερική πισίνα, τζακούζι, γυμναστήριο και ιδιωτικές αίθουσες σινεμά, ενώ μεταξύ των υποψηφίων αγοραστών βρίσκεται και το όνομα του νέου αποκτήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντόνιο Βαλένσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: