Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

ΑΡΗΣ: «Τεράστια τα κέρδη με Μπόκα»


Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιώργος Ελευθερούδης, επιβεβαίωσε με σημερινές (3/8) του δηλώσεις τη συμφωνία με την CONN-X για τη μετάδοση του μεγάλου φιλικού παιχνιδιού με τη Μπόκα Τζούνιορς. Επιπλέον, αποκάλυψε πως έχει προβλεφθεί όρος για μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του από ελεύθερο κανάλι. Το παιχνίδι θα καλύψει ζωντανά και το AL JAZEERA.

Ο κ. Ελευθερούδης τονισε πως τα κέρδη που θα αποκομμίσει ο Αρης από το συγκεκριμένο φιλικό, θα είναι τεράστια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Ελευθερούδης στα «ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98.7»:

Ερωτηθείς για την συμφωνία με την CONN-X απάντησε: «Έχουμε υπογράψει αποκλειστική συμφωνία με την CONN-X. Το παιχνίδι θα το μεταδώσει και το AL JAZEERA και 99% θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από Ελληνικό, ελεύθερο κανάλι, για να το δει όλος ο κόσμος. Είναι μια τεράστια επιτυχία για την ΠΑΕ. Κάναμε το καλύτερο δυνατό. Ήταν η μεγαλύτερη πρόταση που είχαμε δεχθεί, ακόμα υψηλότερη και από παιχνίδι για το Γιουρόπα Λίγκ. Ήταν σχεδόν τριπλάσια από τις υπόλοιπες. Είναι δύσκολη η αγορά των τηλεοπτικών. Οι προσφορές που είχαμε δεχθεί από τα υπόλοιπα κανάλια δεν ήταν καλές. Δεν θέλαμε ο κόσμος να μείνει παραπονεμένος. Θέλουμε όλοι να δουν την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι μας και στα τρία φιλικά».

Όσον αφορά την Μπόκα Τζούνιορς: «Αύριο η Μπόκα θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Τα κέρδη του Άρη από αυτό το φιλικό θα είναι τεράστια. Ενδιαφέρον πέρα των Ελληνικών καναλιών, έδειξαν και τέσσερις τηλεοπτικοί σταθμοί από Ουρουγουάη και Αργεντινή, ακόμα και από Γερμανία. Εμείς φέραμε πρώτοι την Μπόκα στην Ελλάδα. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι θα την ακολουθήσουν 20 μέλη του διοικητικού συμβουλίου από τα 70 συνολικά. Βέβαια, ο συγκεκριμένος αγώνας γίνεται και στα πλαίσια της διεύρυνσης των σχέσεων με την Αργεντίνικη ομάδα».

Για την ασφάλεια του κόσμου στο γήπεδο, τόνισε: «Είναι πραγματικά από τις σπάνιες φορές που βγάζουμε ανακοίνωση. Αυτό όμως που προέχει είναι η ασφάλεια του κόσμου. Οι θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Θα υπάρχουν αρκετά χάπενινγκς. Ζητάμε από τον κόσμο να κάνει υπομονή κατά την διάρκεια της εισόδου στο γήπεδο. Σημαντικό είναι επίσης, πως θα υπάρξουν φίλοι της Μπόκα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και κάποιοι από αυτούς θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 3 του γηπέδου. Το φιλικό της Τετάρτης θα είναι γιορτή. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να χειροκροτήσει και τους παλιούς, αλλά και τους νέους παίκτες. Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ανυπομονούν να παίξουν μπροστά στον κόσμο».

1 σχόλιο:

vagelis είπε...

kalhspera stelios
as afhsw kai gw to skeptiko mou sta plaisia ths opadikhs antipara8eseis...
afou gia thn symfwnia ARH - CONNX milhse o eley8eroudhs gia thn symfwnia PAOK- CONNX pws einai dynaton na akoume apo reporters kai paragwgous PAOK na lene pws h pae paok den exei kammia sxesh me thn symfwnia tous? giati prepei na tous ferontai akomh san provatakia? kai pws einai dynaton na mhn to antilamvanontai?