Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιάντσης: "Περισσότερα γκολ φέτος"


Γεμάτος υποσχέσεις ήταν στις τελευταίες του δηλώσεις ο Δημήτρης Γιάντσης. Ο επιθετικός του Ηρακλή τόνισε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη πριν από την πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όσο και στον Όλεγκ Προτάσοφ, τον οποίο χαρακτήρισε «πολύ καλό προπονητή».

«Σίγουρα δεν μπορεί να είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου μέχρι τώρα, η δουλειά του επιθετικού είναι να βάζει γκολ και εγώ μέχρι τώρα δεν τα έχω καταφέρει, οπότε πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο στην συνέχεια. Στις προπονήσεις και στα φιλικά πάντως δεν μετράνε τα γκολ, μόνο στο πρωτάθλημα είναι σημαντικά και θέλω να τα πάω καλά εκεί», ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Γιάντση και συνέχισε:

«Όπως είπα και προηγουμένως, θέλω να σκοράρω όσο περισσότερο γίνεται στους επίσημους αγώνες της ομάδας. Αυτό όμως που πραγματικά έχει σημασία είναι να πάει η ομάδα ψηλά φέτος, όλα τα άλλα δεν μετράνε τόσο, ούτε φυσικά η δική μου απόδοση. Η πρόοδος της ομάδας είναι αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο».

Είναι αισιόδοξος πως ο «γηραιός» θα είναι έτοιμος πριν την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ: «Η ομάδα κάνει σκληρή δουλειά από την αρχή της προετοιμασίας, σίγουρα δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι ως ομάδα, αλλά πιστεύω ότι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα είμαστε έτοιμοι σε μεγάλο βαθμό. Είναι σημαντικό για εμάς να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα και θέλουμε να πάρουμε την νίκη στον πρώτο αγώνα που θα δώσουμε».

Αναφέρθηκε και στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για την περσινή χρονιά, φέτος άρχισε μια νέα προσπάθεια και πιστεύω να πάνε όλα καλά. Δεν θα πούμε φέτος λόγια, θα προχωρήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε ταμείο να δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητή του Ηρακλή, Όλεγκ Προτάσοφ: «Ο κ. Προτάσοφ είναι ένας πολύ καλός προπονητής και είναι σημαντικό για μένα, ότι υπήρξε σπουδαίος επιθετικός στην εποχή του. Έτσι, εγώ αλλά και οι υπόλοιποι επιθετικοί της ομάδας ρουφάμε σαν σφουγγάρια όσα μας λέει σε κάθε προπόνηση και είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσουν στην διάρκεια του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: