Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Βιτόλο: "Ήρθα σε μία από τις σημαντικότερες ομάδες της Ελλάδας"


Πραγματοποιήθηκε και επίσημα η παρουσίαση του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, Βίκτορ Βιτόλο. « Είναι μεγάλη χαρά που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, που είναι μία από τις πιο σημαντικές ομάδες της Ελλάδας. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την υπομονή που έδειξαν, σχετικά με όσα μεσολάβησαν για τη λύση του συμβολαίου μου με τη Σανταντέρ», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός άσος.

Και συνέχισε: «Το πιο σημαντικό για μένα είναι να φέρομαι σαν επαγγελματίας και προσφέρω στην ομάδα. Στα 7 χρόνια που είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, σε όσες ομάδες έχω περάσει προσπαθώ να έχω σταθερότητα, και από όλες έφυγα με καλές εντυπώσεις. Στις διακοπές προσπάθησαν να κρατηθώ σε καλό επίπεδο για να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο έτοιμος.

Ελπίζω σε 10-15 μέρες να είμαι στο ρυθμό που πρέπει. Θέλω να πάει ο ΠΑΟΚ ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι φιλοδοξίες και οι δυνατότητες του ΠΑΟΚ με έκαναν να θέλω να έρθω στην ομάδα. Ήρθα για να δουλέψω πάρα πολύ σκληρά. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν πολύ καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: