Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Καν: "Συμπεριφέρεται σαν ντίβα ο Ριμπερί"


Μετά από δύο χρόνια "έρωτα", η σχέση του Φρανκ Ριμπερί και της Μπάγερν Μονάχου έχει κλονιστεί σημαντικά, ελέω του "φλερτ" που έχει δεχτεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και την επιθυμία του ίδιου να μετακομίσει στο "Μπερναμπέου", και όπως όλα δείχνουν ο Γάλλος έχει χάσει πλέον το λαϊκό έρεισμα που είχε κάποτε στη Βαυαρία.

Την άποψη αυτή συμμερίζεται και ο πρώην άσος της Μπάγερν, Όλιβερ Καν, ο οποίο δεν δίστασε να δηλώσει δημόσια ότι ο Ριμπερί συμπεριφέρεται σαν ντίβα και ότι με τη στάση που έχει κρατήσει όλο αυτό το διάστημα επηρεάζει αρνητικά το κλίμα μέσα στην ομάδα.

"Φέρεται σαν να είναι ντίβα. Δημιουργεί πάντα προβλήματα στην ομάδα, και αμφιβάλλω κατά πόσο ο κόσμος θα μπορέσει πλέον να τον θεωρεί ένα με τον σύλλογο.

Έφευγε για τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά επέστρεφε στη Μπάγερν, και τώρα υποτίθεται ότι όλοι πρέπει να τον αγαπήσουν ξανά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Όλιβερ Καν.

Υπενθυμίζεται ότι πέρα από τους Μαδριλένους, ενδιαφέρον για τον κορυφαίο παίκτη της Μπουντεσλίγκα τη σεζόν 2007-08 έδειξαν και άλλες ομάδες μεταξύ των οποίων οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Άρσεναλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: