Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

ΠΑΟΚ Μπάσκετ: Σε τουρνουά στην Σερβία ο ΠΑΟΚ


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Το «παρών» στο 9ο διεθνές τουρνουά μπάσκετ «Big ones, for the small ones», που διοργανώνει η Χέμοφαρμ στο Βρσατς της Σερβίας, θα δώσει ο ΠΑΟΚ. Το συγκεκριμένο τουρνουά, που διεξάγεται και για φιλανθρωπικούς σκοπούς θα διεξαχθεί στο Βρσατς 2 και 3 Οκτωβρίου 2009 κι εκτός του ΠΑΟΚ και της διοργανώτριας Χέμοφαρμ, θα συμμετέχουν ακόμη η Σουϊς Λάϊον Τάκοβο από τη Σερβία (με προπονητή τον Μίροσλαβ Νίκολιτς) και ηΤσεντέβιτα Ζάγκρεμπ από την Κροατία (με προπονητή τον Σλόμπονταν Σούμποτιτς).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Βρσατς ο ΠΑΟΚ θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει και άλλα φιλικά παιχνίδια με ομάδες από τη Σερβία, μετά από επιθυμία του προπονητής της ομάδας Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει για δεύτερη φορά στο τουρνουά αυτό, μετά την πρώτη του συμμετοχή το καλοκαίρι του 2002 (μαζί με τη διοργανώτρια Χέμοφαρμ, τον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας). Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον πρόεδρο Θόδωρο Ζαγοράκη και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την απόφασή τους να στηρίξουν έμπρακτα, προσφέροντας μία σημαντική οικονομική βοήθεια, την μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε και συνεχίζεται για την αναγέννηση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: