Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Αρης-"Κλέινει" Βασιλακάκη



Ο Κώστας Βασιλακάκης σε προσπάθειά του... Tον Θοδωρή Βασιλακάκη της Βέροιας έχουν προσεγγίσει οι "κίτρινοι". Ο 21χρονος αμυντικός μέσος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους υπευθύνους του Αρη και πολύ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του. Η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι σχετικά μικρή και αν τελικά ο ποδοσφαιριστής αποκτηθεί από τους "κίτρινους" δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός για ένα χρόνο στη Βέροια. Ο Βασιλακάκης είχε κάνει ντεμπούτο το 2008 στον αγώνα της Βέροιας με τον Αρη, που είχε λήξει με σκορ 1-0.

Κατά τα άλλα, ο Σανέλ Γιάχιτς οδεύει προς τη Χαλ κι όχι για τη Γουίγκαν. Oι "τίγρεις" είναι τελικά η ομάδα που έδειξε έντονο ενδιαφέρον και υπάρχδει κενή θέση στην άμυνα για τον Βόσνιο διεθνή του Aρη που αν τελικά μετακομίσει στην Αγγλία, θα αποφέρει στον Αρη 900 χιλιάδες ευρώ.

Γκρασιάν: "Σπουδαία χρονιά"
"Κάναμε πολύ καλή δουλειά και προσπαθήσαμε σκληρά στο διάστημα της προετοιμασίας. Ήταν ένα επιτυχημένο στάδιο, που μας καθιστά έτοιμους ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, που μας φέρνει αντιμέτωπους με τον Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο που θα έρθει να παρακολουθήσει τις προσπάθειες μας", ήταν οι δηλώσεις του Λεάντρο Γκρασιάν για την πρεμιέρα. Σε ότι αφορά τον ρόλο του στην ομάδα, ανέφερε:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αγωνίζομαι στην θέση που μου αρέσει να παίζω επιτελικός χαφ και πιστεύω ότι θα έχω μια σπουδαία χρονιά με την φανέλα του Aρη, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της. Πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να κάνουμε μια χρονιά πρωταθλητισμού, που θα κάνει περήφανο τον κόσμο".

Αναλυτικότερα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, είπε: "Θα επιχειρήσουμε να παίξουμε σωστά, βάση τακτικής, ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε απαίτηση μέσα στο παιχνίδι. Για να διασπάσουμε μια κλειστή και οργανωμένη άμυνα, χρειάζεται υπομονή, παιχνίδι από τα άκρα και σουτ από μακρινή απόσταση, για να ανοίξουμε διαδρόμους".

Έτοιμοι Αράνο και Νέτο
Ο Αράνο είναι έτοιμος, το ίδιο και ο Νέτο... Ο Ιομάρ Μαζίνιο δοκίμασε τα πρόσωπα που προορίζει για την αρχική ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο. Σύμφωνα με τα όσα έδειξε, ο Χαβίτο πιθανόν να έχει ένα προβάδισμα να πάρει φανέλα βασικού έναντι του Κάλβο. Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε ο Βραζιλιάνος τεχνικός, ο Σηφάκης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, ο Νέτο δεξιά στην άμυνα, ο Αράνο αριστερά (που έβγαλε την προπόνηση χωρίς ενοχλήσεις), ο Νασούτι με τον Ρονάλντο Γκιάρο οι δύο στόπερ, Νάφτι και Νάτσο αμυντικοί μέσοι, ο Γκρασιάν σε ρόλο επιτελικού χαφ, ο Χαβίτο δεξιά, ο Κόκε αριστερά και ο Αμπρέου στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: