Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Μπάγεβιτς: "Πιστεύω στον Αλβες"


Αναψε φωτιές ο Μπάγεβιτς Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Βασλούι για τα play off του Europa League, προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους σε ότι αφορά την υπόθεση του Κυργιάκου. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Ζεράλδο Αλβες που θα αντικαταστήσει τον Έλληνας διεθνή αμυντικό...

Αναλυτικά:
-Σε ποιο βαθμό ετοιμότητας είναι η ΑΕΚ;
"Έχει περάσει αρκετό διάστημα που ξεκίνησε η προετοιμασία. Έχουμε παίξει κάποια φιλικά. Θα ήταν καλύτερα να είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Και όταν και αν έχουμε περάσει δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το παιχνίδι. Δεν έχουμε τον Κυργιάκο που έφυγε την τελευταία στιγμή. Αλλά πιστεύω σ' όλους τους παίκτες και στον Αλβες που θα πάρει την θέση του. Επομένως δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Έχουμε μια ομάδα μπροστά μας καλή και δυνατή, που θέλει πολύ να περάσει. Γνωριζόμαστε καλά. Όποιος θα είναι πιο δυνατός, πιο τυχερός και πιο καλός θα περάσει".

-Είναι αλήθεια πως η πρόκριση της ΑΕΚ θα κρίνει τις μεταγραφές;
"Να περάσουμε πρώτα από την Βασλούι και στην συνέχεια να τα συζητήσουμε αυτά. Τώρα αυτά δεν βοηθάνε πριν από το παιχνίδι".

-Έχετε βρει τις λύσεις και για τις άλλες θέσεις;
"Έχουμε βρει τις λύσεις. Και δεν νομίζω πως θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Έχουμε τις λύσεις".

-Για το ντέρμπι με Ολυμπιακό είναι σε θέση να αγωνιστούν Καφές, Καράμπελας και Σκόκο;
"Χθες ο Καράμπελας και ο Καφές ήταν καλά. Ο Σκόκο πονούσε στο πόδι. Αλλά πιστεύω πως θα είναι εντάξει".

-Έχουν επηρεαστεί οι συμπαίκτες του Κυργιάκου;
"Ότι έγινε, έγινε. Πάει εκεί και του ευχόμαστε όλοι να πετύχει. Ότι καλύτερο να έχει. Έγινε την τελευταία στιγμή. Αυτό είναι που πειράζει. Αλλά πιστεύω πως οι παίκτες μου θα βρουν δύναμη και θα μπουν στο παιχνίδι ακόμα πιο δυνατοί".

-Η υπομονή που μπορεί να εξαντληθεί, μιας και φαίνεται να είστε ο κυματοθραύστης όλων των προβλημάτων που δημιουργούνται στην ομάδα;
"Να μην συζητάμε τέτοια θέματα τώρα. Αυτό που μας ενδιαφέρει όλους, είναι το ματς με την Βασλούι".

-Με ποιο αποτέλεσμα θα είστε ικανοποιημένος και πότε υπολογίζεται να είναι έτοιμος ο Αραούχο;
"Όταν θα είμαστε σίγουροι για τον Αραούχο θα τον έχουμε μαζί μας. Πιστεύω πως σύντομα θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δεν λέω ποτέ ποιο αποτέλεσμα θα είναι. Αλλά αν πας στην Αθήνα για την ρεβάνς χωρίς να έχεις χάσει, τότε σίγουρα θα έχουμε το πλεονέκτημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: