Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

«Πόρτα» Νάπολι σε Ολυμπιακό

denis.jpgΟ Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Χερμάν Ντενίς από τη Νάπολι αλλά η ιταλική ομάδα απέρριψε την πρόταση των «ερυθρολεύκων». Την αποκάλυψη έκανε ο μάνατζερ Αργεντινού επιθετικού, Αλεχάντρο Νακαράτο που επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των πρωταθλητών.


Ο εκπρόσωπος του 28χρονου φορ ανέφερε για τον πελάτη του: «Ο Χέρμαν αισθάνεται καλά στη Νάπολι, είναι χαρούμενος. Θέλει να μείνει και να παλέψει για μία θέση στην ενδεκάδα. Έχει χαρακτήρα πολεμιστή και δεν τα παρατά. Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ζήτησε τον Χέρμαν με τη μορφή δανεισμού, αλλά η πρόταση απορρίφθηκε αμέσως. Η θέση του Χέρμαν είναι ξεκάθαρη: καλύτερα να μείνει στη Νάπολι, παρά σε έναν σύλλογο λιγότερο γνωστό.
Ακόμη και μία αγγλική ομάδα τον ζήτησε δανεικό προσφέροντας ένα εκατ. ευρώ, αλλά η Νάπολι είπε όχι. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν βέβαια και αν μία ομάδα πρόσφερε αύριο 10 εκατ. ευρώ, θα άλλαζαν τα πράγματα και για τη Νάπολι και για μας. Όμως αυτή τη στιγμή το βέβαιο είναι πως ο Χέρμαν σκέφτεται μόνο τη Νάπολι, πιστεύει στον εαυτό του και θέλει να κερδίσει μία θέση στην ενδεκάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: