Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Τι είπε ο Μπενίτεθ για τον Κυργιάκο

Πραγματικότητα είναι μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό. Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως έχει έλθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Σωτήρη Κυργιάκου και το μόνο που απομένει είναι να περάσει ο έλληνας διεθνής με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο 30χρονος αμυντικός θα μεταβεί στην Αγγλία πριν το Σαββατοκύριακο (22-23/8) και αφού περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις θα τεθεί σε ισχύ το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ανφιλντ. Για την απόκτηση του Κυργιάκου μίλησε ο προπονητής των "κόκκινων", Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον έλληνα διεθνή και περιμένει πολλά από την εμπειρία του.

"Η συμφωνία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, απλώς απομένει να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις ο παίκτης. Είναι ένας παίκτης με εμπειρία, που ελπίζουμε να μας βοηθήσει στην άμυνα. Διαθέτει πείρα από το βρετανικό ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί στη Σκωτία με τη Ρέιντζερς, ενώ έχει παίξει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και είναι διεθνής. Είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, δυνατός και μαχητικός. Ψάχναμε έναν παίκτη με εμπειρία. Είναι καλό για τους νέους που έχουμε να μάθουν δίπλα σε πεπειραμένους ποδοσφαιριστές", δήλωσε ο Μπενίτεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: