Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Παρουσίασε τις νέες του εμφανίσεις ο Αρης


Ο Αρης παρουσίασε τις νέες του εμφανίσεις Οι τρεις αρχηγοί του Αρη, οι Σέρχιο Κόκε, Νάτσο Γκαρσία και Θέμης Κουλουχέρης, ο τερματοφύλακας, Μιχάλης Σηφάκης και ο Λεάντρο Γκρασιάν, παρουσίασαν την Πέμπτη τις νέες εμφανίσεις των "κιτρίνων".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ’ρης, Θανάσης Αθανασιάδης ήταν παρών για να πει αρχικά ότι: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη χορηγό εταιρεία της επίσημης ενδυμασίας της ομάδας την REEBOK, ενός ηγέτη στο χώρο της παγκόσμιας αθλητικής βιομηχανίας που και φέτος θα είναι δίπλα μας στηρίζοντας τις προσπάθειές μας για κατάκτηση ακόμα μεγαλύτερων αγωνιστικών στόχων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της χορηγού εταιρείας οι οποίοι από το πόστο τους ο καθένας ξεχωριστά και αποτελώντας κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας, φροντίζουν και εργάζονται καθημερινά για την κάλυψη των αναγκών και απαιτήσεων μιας τόσο μεγάλης ομάδας όπως είναι ο Αρης. Ευελπιστούμε σε μια παραγωγική και ανταποδοτική χρονιά και για τα δύο μέρη και ευελπιστούμε πως του χρόνου θα έχουμε να παρουσιάσουμε βελτιωμένα αποτελέσματα και οι δύο πλευρές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί μας".

Στο μεταξύ, ο Σανέλ Γιάχιτς βρίσκεται στην Αγγλία -έχοντας εξασφαλίσει άδεια από την ΠΑΕ Αρης- και θα προπονείται με την Χαλ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "sporthull.co.uk", αλλά και διάφορους άλλους ιστότοπους από το Μεγάλο Νησί, ο Γιάχιτς βρίσκεται στην πόλη της βόρειας Αγγλίας, όπου μάλιστα χθες παρακολούθησε τον αγώνα της Χαλ εναντίον της Τότεναμ.

Η απόκτηση του Βόσνιου, πάντως, από την αγγλική ομάδα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή της, Μπατ Μπράουν, ο παίκτης θα δοκιμαστεί στις προπονήσεις των επόμενων ημερών. "Θα κάνει προπονήσεις μαζί μας τις επόμενες μέρες και θα δούμε τις δυνατότητες του. Ακόμη δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την ομάδα του, απλώς θέλουμε να τον τσεκάρουμε", είπε ο τεχνικός της Χαλ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του Γιάχιτς: "Ακόμη δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα γιατί οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων δεν έχουν ξεκινήσει επισήμως. Θα ξέρω περισσότερα σε λίγες μέρες και ειλικρινά, εύχομαι να πάνε όλα καλά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: