Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Αντσελότι: "Σημαντικός ο Σεφτσένκο"


Ο Αντρίι Σεφτσένκο πανηγυρίζει ένα παό τα γκολ του Την πίστη του στις ικανότητες του Αντέι Σεφτσένκο εξέφρασε, με δηλώσεις του, ο Κάρλος Αντσελότι. Ο τεχνικός της Τσέλσι, που είχε πέρσι παίκτη του τον Ουκρανό φορ και στη Μίλαν, τόνισε ότι πιστεύει πολύ στις εμπειρίες του "Σέβα" και πως θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας. Αλλωστε του έδωσε χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Σάντερλαντ.

"Προς το παρόν ο Σεφτσένκο είναι παίκτης της Τσέλσι και τέτοιος θα παραμείνει. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παρά το γεγονός ότι διαθέτουμε αρκετούς επιθετικούς, πιστεύω πως μπορεί να έχει μία σημαντική θέση στο ρόστερ της ομάδας μας. Προπονείται σκληρά και αυτό του το αναγνωρίζουν οι συμπαίκτες του, δεν αντιμετωπίζει πλέον προβλήματα τραυματισμού, ενώ θέλει να παραμείνει και να παίξει.

Εγώ, από την πλευρά μου, μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν παίκτη με την εμπειρία του. Είναι 33 ετών και φυσικά δεν είναι καθόλου μεγάλος. Πέρυσι, στη Μίλαν, χρησιμοποιούσα παίκτες μέχρι και 40 ετών, ενώ έχω κατακτήσει πολλά τρόπαια, με παίκτες τόσο έμπειρους"
, ήταν τα λόγια του τεχνικού της Τσέλσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: