Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Πρώτη απώλεια βαθμών για Σάλκε



Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα σκαρφάλωσε η Σάλκε, μετά τη "λευκή" ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα της Χόφενχαϊμ, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.
Το ματς ήταν πολύ "κλειστό" και οι σπουδαίες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, με τους γηπεδούχους να έχουν τις πιο κλασικές από αυτές αλλα να αποτυγχάνουν να παραβιάσουν την εστία του Νόιερ.

Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τους "κενιγκασμπλάουεν" του Φέλιξ Μάγκατ, οι οποίοι μετρούσαν μέχρι πρότινος δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές με Νυρεμβέργη (εκτός) και Μπόχουμ (εντός), ενώ στον αντίποδα η περσινή ευχάριστη έκπληξη του πρώτου γύρου, Χόφενχαϊμ, εξακολουθεί να αγνοεί τη χαρά της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα.

Το συγκρότημα του Ραλφ Ράνγκνικ έχει συγκομιδή μόλις δύο βαθμών, ενώ αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία στη "Ρέιν-Νέκαρ Αρίνα" σε ισάριθμους αγώνες, καθώς είχε προηγηθεί και το 1-1 της πρεμιέρας με τη Μπάγερν.

Να σημειωθεί πως ο Βασίλης Πλιάτσικας, ο οποίος μεταγράφηκε αυτό το καλοκαίρι από τη ΑΕΚ στη Σάλκε, πήρε το "βάπτισμα του πυρός" σε επίσημο αγώνα για την ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ, με τον Έλληνα μέσο να είναι στο αρχικό σχήμα, να δέχεται κίτρινη κάρτα στο 17', και να γίνεται αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους από τον Κενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: