Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Α. ΚΑΣΑΝΟ - "Αν είχα μυαλό, θα ήμουν Μέσι"



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Το ταλέντο του αδιαμφισβήτητο, αλλά ο χαρακτήρας του αχαλιναγώγητος... Ωστόσο, ο αυτοκαταστροφικός Αντόνιο Κασάνο διαθέτει, αν μη τι άλλο, αυτογνωσία. Και το απέδειξε στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στα ιταλικά ΜΜΕ, στο πλαίσιο της έναρξης του πρωταθλήματος της Seria A.

Ο επιθετικός της Σαμπντόρια μίλησε για όλους και για όλα, εκτοξεύοντας... δηλητηριώδεις ατάκες για την "αιώνια" αντίπαλο Τζένοα, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και την αυτοκριτική του. Παράλληλα, έχρισε ως μεγάλο φαβορί του φετινού Καμπιονάτο την Ίντερ και αναφέρθηκε στην επικείμενη επιστροφή του στην Εθνική Ιταλίας και την άρνηση του Ζοσέ Μουρίνιο για να τον αποκτήσει. Απλά απολαυστικός!

"Κέρδισαν δύο ντέρμπι μετά από δύο χρόνια και μιλούν για αντιπαλότητα; Κάθε τόσο είναι σωστό να νικούν και οι λιγότερο δυνατοί", επεσήμανε εν πρώτοις, ανάβοντας φωτιές στις τάξεις των "ροσομπλού". Για να συμπληρώσει, για τους στόχους της ομάδας του και την Ίντερ: "Θα μου άρεσει να τερματίσουμε στην αριστερή πλευρά του βαθμολογικού πίνακα. Όσον αφορά στους μνηστήρες του τίτλου, η Ίντερ είναι τρεις κλάσεις ανώτερη, μόνο αυτή μπορεί να το χάσει το πρωτάθλημα".

Σειρά πήραν η "Σκουάντρα Ατζούρα" και ο "Special One": "Το μοναδικό άτομο για το οποίο μπορούν να συμφωνήσουν ο Λίπι με τον Μουρίνιο είμαι εγώ: δεν με θέλει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Αλλά θα μου άρεσε η κλήση στην Εθνική Ιταλίας ακόμα και την τελευταία στιγμή. Θα μου άρεσε να παίξω στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, είμαι διαθέσιμος. Όταν παίζει η Ιταλία, υποφέρω και εγώ".

Καταλήγοντας, μίλησε για τον εαυτό του και την βοήθεια που δέχτηκε από τον τεχνικό των "μπλουτσερκιάτι", Βάλτερ Ματσάρι: "Αν είχα μυαλό, ο μοναδικός στον κόσμο πιο δυνατός από μένα θα ήταν ο Μέσι. Δυστυχώς έχω λίγο άρρωστο κεφάλι, αν και έχω βελτιωθεί σε σχέση με το παρελθόν. Ο Βάλτερ Ματσάρι βοήθησε πάρα πολύ, τόσο εμένα ,όσο και την ομάδα".

Αλλά και για τον γάμο του: "Η κλήση για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής δεν εξαρτάται από μένα, ο γάμος μου αντίθετα είναι σίγουρο ότι θα γίνει μέσα σε έναν χρόνο". Και το όνομα αυτής Καρολίνα Μαρτσάλις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: