Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Ψηστήρι σε Μανσίνι

mancini_amantino.jpgΟ Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει το μεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση του Αμαντίνο Μανσίνι. Οι Πειραιώτες ενεργοποιούν ότι... όπλο διαθέτουν για να πάρουν στο λιμάνι τον Βραζιλιάνο μέσο της Ίντερ. Επιστρατεύτηκε ακόμα και ο Ντουντού για να πείσει τον συμπατριώτη του να φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Μέλμπεργκ: «Να ξεχάσει τη νίκη ο Μαϊστόροβιτς». Προσοχή ενόψει ΑΕΚ ζήτησε ο Τιμούρ Κετσπάγια από τους παίκτες του.


Οι πρωταθλητές δεν τα παρατούν για τον Μανσίνι και όπως λέγεται από την ΠΑΕ αν δεν ήταν η Ιταλίδα σύντροφος του που αντιδρά με την μετακόμιση στην Ελλάδα τότε ο διεθνής άσος θα είχε πει το ναι.
Το σίγουρο είναι ότι ο Ντουντού έχει επικοινωνήσει μαζί του δύο τρεις φορές για να τον πείσει να έρθει και να αγωνιστεί στο «Καραϊσκάκη» αλλά δεν έχει γίνει γνωστή ποια είναι πλέον η πρόθεση του μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού.
Οι πιθανότητες ο Μανσίνι να παίξει με τα χρώματα του Ολυμπιακού είναι λίγο πιο πάνω από το 10% αλλά οι πρωταθλητές αξίζει, όπως λένε, να τον περιμένουν καθώς είναι μια εξαιρετική περίπτωση. Άλλωστε η συμφωνία με την Ίντερ για δανεισμό του παίκτη είναι δεδομένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: