Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Επανέρχονται για Ουόν

oooun.jpgΗ ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει βελτιωμένη πρόταση στον Γάλλο αμυντικό της ΑΕ Λεμεσού Έντβιν Ουόν ενώ στα υπόψιν υπάρχει και η περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη. Μέχρι αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί παίκτης από την Λίβερπουλ ενώ φήμες έκαναν λόγια για «κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον για τον Παβόν της Σαραγόσα.



Μεταγραφικός «πυρετός» στην ΑΕΚ μόλις μια ημέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με τους ιθύνοντες της «Ένωσης» να έχουν απλώσει τα δίχτυα τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη. Ένας παίκτης για τον οποίο δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον η ΑΕΚ είναι ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Έντβιν Ουόνστον οποίο έκαναν μια πρώτη επίσημη πρόταση κοντά στα 800.000 ευρώ η οποία όμως δεν έγινε δεκτή. Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν διάθεση για να επανέλθουν σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ώρα των Σπορ με νέα βελτιωμένη πρόταση προκειμένου να καλύψουν το κενό του Σωτήρη Κυργιάκου στα μετόπισθεν.

Παράλληλα στο στρατόπεδο του «δικέφαλου» εξετάζουν και την περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη ο οποίος δείχνει «ψημένος» για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αφήσει την Σεντ Ετιέν.

Σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» καταφέρουν να βρουν την χρυσή τομή με τον παίκτη στο οικονομικό κομμάτι, η επιστροφή του Ταυλαρίδη συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: