Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Μπενίτεθ: "Θα μας δώσει κάτι διαφορετικό ο Κυργιάκος"


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Ράφα Μπενίτεθ παρουσίασε επίσημα το Σάββατο (22/8) τον Σωτήρη Κυργιάκο στους εκπροσώπους των αγγλικών ΜΜΕ στο προπονητικό κέντρο στο Μέλγουντ, χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό ως τον τύπο ποδοσφαιριστή που αναζητούσαν εδώ και καιρό οι "κόκκινοι".
"Από τότε που ο Σάμι άφησε το σύλλογο, ψάχνουμε έναν ποιοτικό παίκτη και ο ο Σωτήρης είναι ο τύπος ποδοσφαιριστή που αναζητούμε", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Μαδριλένος τεχνικός, και συνέχισε:

"Οι οπαδοί μας έχουν γνώση του διεθνούς ποδοσφαίρου και έχει αγωνιστεί σε Σκωτία, Γερμανία και Ελλάδα, οπότε νομίζω ότι όλοι ξέρουν ότι είναι δυνατός, επιθετικός παίκτης, ο οποίος είναι δυνατός στο εναέριο παιχνίδι.

Θα είναι μία ισχυρή σωματική παρουσία και στις δύο περιοχές, κάτι που είναι καλό για εμάς γιατί είναι ακριβώς ο τύπος παίκτη που αναζητούσαμε. Μπορεί να μας δώσει κάτι διαφορετικό".

Σε ερώτηση πάντως για το αν ο πρώην σέντερ μπακ της ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ κόντρα στην Άστον Βίλα στο "Άνφιλντ" το βράδυ της Δευτέρας (ματς για την 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ), ο Μπενίτεθ άφησε να εννοηθεί ότι το πιθανότερο είναι να καθήσει στον πάγκο.

"Αν θα παίξει; Δεν το νομίζω, θα είναι δύσκολο κάτι τέτοιο", είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: