Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Κι όμως σκέφτονται τα πλέι άουτ!



Ο Νίκος Θανόπουλος Η σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, έκρυβε τελικά και την... είδηση, σχετικά με τις σκέψεις της διοργανώτριας αρχής. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος Νίκος Θανόπουλος, αποκάλυψε ότι θα γίνουν συζητήσεις για πλέι άουτ από την μεγάλη κατηγορία.

Οπως τόνισε πρόθεση της Σούπερ Λιγκ είναι να συζητήσει με την Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου να παίζει η 13η και η 14η ομάδα της μεγάλης κατηγορίας, αγώνες μπαράζ με την 3η και την 4η της Β' Εθνικής. Αυτό σημαίνει ότι το Σάββατο ξεκινάει το πρωτάθλημα, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πότε και πως θα τελειώσει!

"Το ενδεχόμενο να διεξαχθούν αγώνες πλέι άουτ, είναι πιθανό. Το συζητάμε ακόμα και χρειάζεται πρώτα να συννενοηθούμε με την διοργανώτρια της Β' και Γ' Εθνικής και της ΕΠΟ. Υπάρχουν τεχνικά θέματα που πρέπει να συζητήσουμε", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και 4 ομάδες είναι πιθανόν να υποβιβαστούν φέτος.

Οσο για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ο κ. Θανόπουλος, είπε: "Θα δούμε καλό ποδόσφαιρο", ενώ γενικά για το πρωτάθλημα, τόνισε: "Να καταφέρουμε να φέρουμε περισσότερο κόσμο στα γήπεδα και να εξαλείψουμε την βία. Εχουν γίνει πολλές επενδύσεις από τις ομάδες, παίκτες μεγάλης κλάσης έρχονται και θέλουμε γεμάτα γήπεδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: