Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Ριζώνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Νέτο

Ριζώνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Νέτο

«Το προλαμβάνειν δεν εστί μόνο διοικείν αλλά και θεραπεύειν».
Στον Άρη, σαν καλοί νοικοκυραίοι που είναι ,ξέρουν ότι για να προχωρήσει μια ομάδα σωστά πρέπει να είναι απερίσπαστη και απαλλαγμένη από τα βασικά -τουλάχιστον- προβλήματα.
Πέρα από το οικονομικό και τις πληρωμές που έγιναν πρόσφατα, ένα από τα βασικά θέματα της «κιτρινόμαυρης ατζέντας» ήταν και είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Ντάρτσι Νέτο. Τα δύσκολα, όσον αφορά το οικονομικό και τη χρονική διάρκεια, έχουν ξεπεραστεί. Αυτό που απομένει για να κλείσει το ζήτημα και τυπικά είναι μόνο οι διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Μελετούν τους όρους του συμβολαίου

Μετά την πρώτη συζήτηση, στην οποία κυριάρχησε η θέληση του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και κατά δεύτερο λόγο η βούληση των υπευθύνων της ΠΑΕ (με πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη Κόντη που έπαιξε σημαντικότατο ρόλο για να έρθει ο Βραζιλιάνος στη Θεσσαλονίκη), πήραν σειρά μία -μία οι επιμέρους παράμετροι.
Ουσιαστικότερο ήταν το θέμα των απολαβών για το οποίο έπεσαν στο τραπέζι δύο προτάσεις μέχρι τελικά να προκύψει η προσυμφωνία. Ο Νέτο έκανε λόγο για ετήσιες απολαβές πάνω από 500.000 ευρώ ενώ ο Άρης αντιπρότεινε ένα ποσόν της τάξης των 300.000 ευρώ για να βρεθεί η χρυσή τομή κάπου στη …μέση .
Αυτό που απασχόλησε λιγότερο ήταν η χρονική διάρκεια γιατί αμφότερες οι πλευρές συμφώνησαν στα τρία χρόνια.
Το επόμενο βήμα , έχει πλέον να κάνει με τους όρους του συμβολαίου που είναι πιο επουσιώδεις αλλά εξίσου ενδιαφέροντες.
Μόλις ολοκληρωθεί η σχετική μελέτη, ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί να βάλει την υπογραφή του για να ανακοινωθεί η συμφωνία και επίσημα.

Πετάει ο Ντάρτσι

Όπως ήταν λογικό, εκείνος που πέταξε κυριολεκτικά από τη χαρά του ήταν ο Ντάρτσι Νέτο αφού δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να φύγει από το Κλεάνθης Βικελίδης.
Στο στενό του περιβάλλον ανέφερε ότι ήταν η καλύτερη δυνατή εξέλιξη γι΄ αυτόν και μάλιστα τόνιζε ότι από δώ και πέρα θα παίξει σαφώς πιο απελευθερωμένα και θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του.
Αυτό που απομένει για τον ίδιο είναι να «τελειώνει» μια και καλή και με το Κοινοτικό διαβατήριο για να ανταποδώσει στον Άρη την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έδειξε και δείχνει καθημερινά για το άτομό του.Πηγη Μερεοσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: