Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Περήφανος ο Μουρίνιο

Οι οπαδοί της Ιντερ υποδέχθηκαν με σεβασμό τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στο Μιλάνο και ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε ικανοποιημένος τονίζοντας πως "...οι φίλαθλοί μας είναι διαφορετικοί από τους υπόλοιπους". Ο πορτογάλος τεχνικός στο σχόλιό του για το παιχνίδι τόνισε πως και οι δύο ομάδες έκαναν τις ευκαιρίες τους, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Για πρώτο παιχνίδι στο Champions League ο Μουρίνιο θεωρεί πως η Ιντερ τα πήγε καλά. Αλλωστε, σχολίασε πως η Μπάρτσα παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ευρώπη: "Ηταν το πρώτο παιχνίδι, που είναι πάντα το δυσκολότερο, σε έναν πολύ σκληρό όμιλο. Αλλοι είναι εξαιρετικά εύκολοι, για παράδειγμα υπάρχουν κάποιοι όμιλοι στους οποίους δεν υπάρχουν πρωταθλήτριες ομάδες. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι απλά η πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλα και η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Προφανώς είχαν τις ευκαιρίες τους, όπως και εμείς".

Για τη στάση του κόσμου της Ιντερ απέναντι στον Ιμπραϊμοβιτς ο Μουρίνιο τόνισε: "Είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι το Σαν Σίρο καλωσόρισε τον Ιμπρα με σεβασμό. Οι οπαδοί της Ιντερ είναι διαφορετικοί από τους άλλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: