Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Μύρτσος: «Για λύπηση αυτός ο Ολυμπιακός» j

osfp-alkmaar.jpgΜπορεί ο Ολυμπιακός να κέρδισε την Αλκμάαρ, αλλά αυτό καθόλου δεν εντυπωσίασε τον Γιώργο Μύρτσο. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των Πειραιωτών τόνισε ότι αυτός ο Ολυμπιακός είναι για λύπηση και μόνο επειδή φοβήθηκαν οι Ολλανδοί, κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ο νυν ραδιοφωνικός παραγωγός δεν χαρίστηκε ούτε στον Φερνάντο Σάντος τονίζοντας ότι κάποια στιγμή ο Ζαγοράκης θα διώξει τον Πορτογάλο από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μίρτσος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

«Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος. Ο κόσμος είναι χαλασμένος με τον Σάντος. Η Τούμπα έπαιρνε νταηλίκι τα παιχνίδι. Τώρα, βλέπω έναν Σάντος που αν έρθει 0-0 το παιχνίδι, θα το πανηγυρίσει. Με το “Χ” θα είναι ευχαριστημένοι και οι δύο (ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός). Ο κόσμος έχει χαλαστεί με τη συγκεκριμένη κατάσταση, αλλά σέβεται τον ηγέτη Ζαγοράκη και δεν θέλει να φύγει. Ο Σάντος είναι ξεροκέφαλος! Αν δει τη βιογραφία του Σάντος έχει πάρει ένα πρωτάθλημα με την Πόρτο και ένα Κύπελλο με την ΑΕΚ. Τίποτα άλλο», ανέφερε ο Μύρτσος.

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας είπε: «Όταν ο Μουρίνιο πήρε το Champions League έφυγε από την Πορτογαλία και είπε ότι “φεύγω για να δω το πραγματικό ποδόσφαιρο”. Κάποια στιγμή ο Ζαγοράκης θα αναγκαστεί να διώξει τον Σάντος. Αν δεις του μυϊκούς τραυματισμούς, φαίνεται πως έχει γίνει κακή δουλειά. Επίσης, η ομάδα δεν έχει φιλοσοφία. Τώρα βγαίνουν κάποιοι και λένε ότι η ομάδα παίζει με 4-3-3. Πού είναι οι τρεις επιθετικοί; Ο Σορλέν ή ο Κονσεϊσάο είναι επιθετικοί; Ο μοναδικός επιθετικός είναι ο Μουσλίμοβιτς και όταν θέλει να ρισκάρει βάζει τον Φιλομένο, ενώ μοναδικός υγιής στόπερ που έχει είναι ο Μαλεζάς και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έβαλε τον Σαβίνι, ο οποίος δεν ξέρω από πού ήρθε.».

Τέλος, για τον Ολυμπιακό τόνισε: «Ο Ολυμπιακός δεν παύει να είναι ο Ολυμπιακός. Τον είδα με την Άλκμααρ και τον λυπήθηκα. Τον είχα παίξει διπλό στο στοίχημα! Όταν είδα να κάνει άμυνα πίσω από το κέντρο και τον Ντιόγο πίσω από τη μεσαία γραμμή δεν μου άρεσε. Όταν μιλάμε για άμυνα “γρανίτη” που έδωσε τη νίκη είναι τραγωδία. Το γκολ του ήρθε από έμπνευση του Ζαϊρί και επειδή χ...αν οι Ολλανδοί».

1 σχόλιο:

Γεώργιος Διάφας είπε...

ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ, ΕΙΝΑΙ "ΒΡΑΔΥΝΟΣ".