Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Εκτός μάχης ο Καναβάρο


Ο Φάμπιο Καναβάρο με τη φανέλα της Γιουβέντους Χωρίς τον Φάμπιο Καναβάρο αναμένεται να παραταχθεί η Γιουβέντους στην αναμέτρηση της 30ης Σεπτεμβρίου με την Μπάγερν Μονάχου στην "Αλιάντς Αρένα" για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Και αυτό γιατί ο αρχηγός της εθνικής Ιταλίας τραυματίστηκε στον μηρό, στον αγώνα της πρεμιέρας του 1ου ομίλου με την Μπορντό, με αποτέλεσμα, να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

"Είναι προγραμματισμένη μια περίοδος 15-20 ημερών, στη διάρκεια της οποίας θα υποβληθεί σε φυσιοθεραπεία και θα επιστρέψει σταδιακά σε καλή φυσική κατάσταση", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η "Γηραιά Κυρία".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν είναι το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα της Γιουβέντους ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τη Λιβόρνο. Οι "μπιανκονέρι" θέλουν να κάνουν το "4 στα 4", ωστόσο θα πρέπει να τα καταφέρουν χωρίς τους μέσους Τιάγκο και Φελίπε Μέλο, οι οποίοι "κληρονόμησαν" μικροτραυματισμούς στον αγώνα με τους πρωταθλητές Γαλλίας, τον τραυματία Ντιέγκο και τον αρχηγό Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, που προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο μηρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: