Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Περιμένει Ψωμά, όχι όμως Κάλατς...


Ο Ψωμάς με αντίπαλο τον Τσέζαρεκ Με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα, υποδέχεται το Σάββατο στο "Ανθή Καραγιάννη" η Καβάλα, τον Ατρόμητο Αθηνών. Ο Γιάννης Παπακώστας που εδώ και δύο μέρες άρχισε να δείχνει τις πρώτες σκέψεις του για τους "11" του Σαββάτου, ξέροντας ότι δε μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Ζέλικο Κάλατς, που βρίσκεται ακόμη στο Μιλάνο, με άδεια την οποία έχει εξασφαλίσει από τη διοίκηση της ΠΑΕ, για να διεκπεραιώσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις. Το εάν θα βρίσκεται το Σάββατο στο γήπεδο, είναι κάτι που κανείς δεν το γνώριζε την Πέμπτη στην Καβαλιώτικη ΠΑΕ, αφού όπως φαίνεται ο ίδιος μιλά προσωπικά με τον Μάκη Ψωμιάδη.

Πάντως, έτσι κι' αλλιώς, μετά την εκπληκτική εμφάνιση του Σάρλς Ιτάνζ στο Καραϊσκάκη και μετά από τόσες προπονήσεις που έχασε ο Κάλατς, θα ήταν αδύνατο να χάσει ο Γάλλος τη θέση του κάτω από τα δοκάρια.

Παρά τον πόνο, ο Ψωμάς δείχνει ότι το παλεύει για να προλάβει το μάτς με τον Ατρόμητο. Ουσιαστικά πάντως, την Παρασκευή θα φανεί κατά το πόσο έτοιμος είναι, αν και ο Παπακώστας δείχνει διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Από εκεί και πέρα, η ενδεκάδα δε φαίνεται να έχει σοβαρές αλλαγές, αφού το δίδυμο Ονουάτσι-Ιωάννου με τον Ολυμπιακό πήγε πολύ καλά και δύσκολα θα αλλάξει, αν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, τόσο ο Σουλτανίδης, όσο και ο Ρινκόν αναμένεται να αγωνιστούν.

Από το Σάββατο το μεσημέρι και μετά, λήγει η προθεσμία της ΠΑΕ Καβάλα, για την πώληση των καρτών διαρκείας. Μετά, θα πωλούνται εισιτήρια μόνο απλά. Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών, τα εισιτήρια του αγώνα έχουν καθοριστεί, σε 25 ευρώ, στις θύρες 4 και 5, στα 40 ευρώ, στις θύρες 1 και 2, στα 50 ευρώ, στις θύρες 6 και 8 και στα 100 ευρώ για τη θύρα (VIP). Οι φιλοξενούμενοι θα καθίσουν στη θύρα 10 με τιμή στα 25 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: