Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Προβλήματα για ΠΑΟΚ

aboubakari.jpgΠονοκεφαλιάζει ο Φερνάντο Σάντος εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ο προπονητής του «δικέφαλου» του Βορρά, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μοχάμεντ Αμπουμπακαρί, ο οποίος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο.

Ο πρώην παίκτης του Πανσερραϊκού υποβλήθηκε σε εξετάσεις υπέρηχου όπου διαπιστώθηκε το πρόβλημά του και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους εκτιμάται ότι θα γίνει σε πέντε περίπου εβδομάδες.

Στο μεταξύ η πρωινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής. Ο Φιλόμενο προπονήθηκε προληπτικά μόνος του λόγω μικροενοχλήσεων στον προσαγωγό. Ο Ίβιτς σε μια πτώση στην προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο και αποχώρησε, χωρίς η κατάστασή του να προκαλεί ανησυχία και να τίθεται θέμα συμμετοχής του στο κυριακάτικο ντέρμπι.

Οι Μουν και Βιτόλο ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ οι Σνάουτσνερ και Κοντρέρας προπονήθηκαν μόνοι τους.

Ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009 (12.30) στο γήπεδο της Τούμπας, εν όψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

*Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως η βράβευση του νικητή του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, Γιώργου Φωτάκη, θα γίνει το Σάββατο 19/9 και ώρα 14.30, στο ΠΑΟΚ Megastore. Η απονομή θα γίνει από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Σταύρο Σαράφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: