Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Ετό: «Παράξενο συναίσθημα»

inter_barca_etoo.jpgΤο παιχνίδι της Ίντερ με την Μπαρτσελόνα ήταν με διαφορά το πιο σπουδαίο από πλευράς ονομάτων της πρώτης αγωνιστικής, όμως ήταν ιδιαίτερο και για τον Σάμουελ Ετό που βρέθηκε απέναντι στην πρώην του ομάδα. Ο Καμερουνέζος φορ περιέγραψε ως περίεργο το συναίσθημα, ωστόσο τόνισε πως μετά από λίγο ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι.

«Ήταν ένα παράξενο συναίσθημα να παίζω απέναντι στην παλιά μου ομάδα γιατί ήμουν μαζί με τους παίκτες για πολύ καιρό. Αλλά φαντάζομαι πως είναι λογικό να αισθάνομαι έτσι. Έπειτα από τρία-τέσσερα λεπτά ήμουν εντάξει και συγκεντρώθηκα στο παιχνίδι το οποίο ήταν πολύ επικίνδυνο καθώς αγωνιζόμασταν απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά το σημαντικό ήταν ότι δεν χάσαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά αν υπολογίσουμε πως πήγε το παιχνίδι τότε και ο ένας πόντος είναι καλός», τόνισε ο Ετό που στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην στήριξη των οπαδών της Ίντερ:

«Το να παίζεις σε ένα γεμάτο "Σαν Σίρο" είναι εκπληκτικό. Θα ήταν ωραίο να είχαμε κερδίσει σε ένα τέτοιο γήπεδο μπροστά στους οπαδούς μας, όμως ελπίζω να κερδίσουμε την επόμενη φορά».

Τέλος, μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην του συμπαίκτη, Λιονέλ Μέσι: «Ο Μέσι είναι πραγματικά ένας μεγάλος παίκτης. Δεν ξέρω τι περισσότερο να πω για αυτόν, είναι ο Μαραντόνα της εποχής μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: