Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Κρατά κλειστά τα χαρτιά του ο Σάντος


Ο Σάντος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ Ο Φερνάντο Σάντος δεν έδειξε χθες τις προθέσεις του αναφορικά με το πως σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς η προπόνηση στη Σουρωτή περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ένα οικογενειακό δίτερμα.

Το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και ο Πορτογάλος τεχνικός εντείνει τους ρυθμούς των προπονήσεων. Κυρίως όμως εφιστά την προσοχή των παικτών του ώστε να μείνουν συγκεντρωμένοι μόνο στο προσεχές ντέρμπι, αφήνοντας πίσω τα παιχνίδια που προηγήθηκαν.

Ο Λούτσιο Φιλομένο δε συμμετείχε στο χθεσινό οικογενειακό δίτερμα και έμεινε εκτός έχοντας ορισμένες ενοχλήσεις. Για προληπτικούς λόγους ο γιατρός της ομάδας του συνέστησε να κάνει ορισμένες χαλαρές ασκήσεις πριν αποχωρήσει από το γήπεδο.

Ο Σάντος γνωρίζει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον πέντε παίκτες. Χτες θεραπεία έκαναν οι τραυματίες Αμπουμπακαρί, Μουν και Βιτόλο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κοντρέρας και Σνάουτσνερ, οι οποίοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους.

Κανένας όμως από αυτούς τους πέντε δε θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για το ντέρμπι της Κυριακής. Ο Κοντρέρας πάντως αναμένεται από βδομάδα να αρχίσει να συμμετέχει στο πρόγραμμα των προπονήσεων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και ίσως προλάβει το ματς της μεθεπόμενης Κυριακής (27/9) με τον Ατρόμητο.

Ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει αύριο μετά από το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου μιλώντας τόσο για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όσο και για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: