Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Διαψεύδει τα σενάρια ο Κοιλιάρας


Κοιλιάρας και Ογκουνσότο σκόραραν για λογαριασμό του Εργοτέλη Ο Δημήτρης Κοιλιάρας, με δήλωσή του την Πέμπτη στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη, θέλησε να διαψεύσει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα μερίδας του τοπικού Τύπου, που τον θέλουν να σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα του Ηρακλείου κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

"Με έκπληξη πληροφορήθηκα για δημοσίευμα εφημερίδας του Ηρακλείου, σύμφωνα με το οποίο επιθυμώ να αποχωρήσω από τον Εργοτέλη την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Διαψεύδω κατηγορηματικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Δηλώνω ότι είναι χαρά και τιμή μου που αγωνίζομαι στον Εργοτέλη, την ομάδα που με ανέδειξε. Επίσης, ήρθα στην ομάδα που αγαπάω με σκοπό να την βοηθήσω, μαζί με τους συμπαίκτες μου, να πάει όσο ψηλότερα γίνεται. ’λλωστε, το καλοκαίρι είχα προτάσεις από αρκετές ομάδες για να συνεχίσω την καριέρα μου, ωστόσο η δική μου επιθυμία που έγινε και πραγματικότητα ήταν να επιστέψω στον Εργοτέλη", τόνισε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κοιλιάρας, προέρχεται από τα "σπλάχνα" του Εργοτέλη και μετά από μία σαιζόν στον Πανιώνιο και την Νέα Σμύρνη, επέστρεψε το προηγούμενο καλοκαίρι ως δανεικός στην ομάδα που τον ανάδειξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: