Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ο δωδέκατος παίκτης

Το μετάλλιο του νικητή θέλει να περάσει στους παίκτες ο Φερνάντο Σάντος. Αυτό που χρειάζεται μια ομάδα για να μπορεί να παίρνει θετικά αποτελέσματα. Η δίψα για διακρίσεις δεν φτάνει για να πετύχεις στον στόχο αν δεν υπάρχει η ψυχική διάθεση και η αποφασιστικότητα για να κερδίσεις.
Ο Ζήσης Βρύζας προσπαθεί μέσα από τη μικρή του διαδρομή στον προεδρικό θώκο να μάθει τις υποχρεώσεις αλλά και τις ευθύνες που έχει απέναντι στην ιστορία αυτής της ΠΑΕ που είναι στην προεδρία. Κάθε λύση, κάθε σχέδιο έχει μοναδικό στόχο ο ΠΑΟΚ να γίνει ακόμη καλύτερος. Τα συμφέροντα του Δικεφάλου είναι πάνω από όλα για τον Ζήση Βρύζα ο οποίος αρκετές ώρες την ημέρα ενημερώνει και ενημερώνεται για το πώς η ομάδα και όλα όσα κινούνται γύρω απ’ αυτήν θα γίνουν καλύτερα. Ο Βρύζας είναι ασπίδα σ’ όσους επιβουλεύονται να κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ γιατί είναι άνθρωπος μέσα από τον κόσμο της ομάδας που πόνεσε, έκλαψε, γέλασε και προπάντων τίμησε την φανέλα αυτής της ομάδας.
Επιδίωξη όλων στην Τούμπα είναι να γίνουν βήματα μπροστά. Η οικονομική εξυγίανση, το σχέδιο αυτό που μπήκε σε λειτουργία από την μέρα που ανέλαβε ο Θοδωρής Ζαγοράκης συνεχίζεται με τον νέο πρόεδρο αλλά και τον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια αυτή και μάλιστα με το παραπάνω. Παρά την οικονομική κρίση, οι φίλοι του Δικεφάλου δηλώνουν παρών σε κάθε κάλεσμα αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας αλλά και σε κάθε επιθυμία που απαιτεί η ομάδα.
Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης. Η Τούμπα μ’ αυτούς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αφού στέκεται υπέρμαχος σε κάθε σχέδιο που έχει στόχο να βλάψει τα συμφέροντα αυτής της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα όπως αναφέρει και το σλόγκαν της ΠΑΕ μ’ έναν μοναδικό στόχο επιτυχίες και φτερούγισμα στην κορυφή. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: