Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Οι όμιλοι του champions league

1ος όμιλος

Μπορντό – Μπάγερν Μονάχου 2-1 (29’Σιανί, 40’Πλανούς – 6’Σιανί(αυτ.) )

Ο Σιανί ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα καθώς κατάφερε να πετύχει από ένα γκολ για κάθε ομάδα. Ο άσος της Μπορντό στο 6ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας το προβάδισμα για την Μπάγερν. Στη συνέχεια όμως επανόρθωσε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ισοφάρισε σε 1-1. Ο Πλανούς κλείδωσε τη νίκη για τους γάλλους, που πλέον βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή του ομίλου.

Γιουβέντους – Μακάμπι Χάιφα 1-0 (47’Κιελίνι)

Το γκολ του Κιελίνι ήταν αρκετό για να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στη Γιουβέντους, σε ένα παιχνίδι που η Μακάμπι αποδείχθηκε σκληρό καρύδι. Οι "μπιανκονέρι" μόνο ικανοποιημένοι πρέπει να νιώθουν από το αποτέλεσμα, καθώς πέρασαν στη δεύτερη θέση της κατάταξης, μετά από την ήττα της Μπάγερν.

2ος όμιλος

Βόλφσμπουργκ – Μπεσίκτας 0-0

Ισόπαλο και χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας και την αντίστοιχη Τουρκίας. Οι "λύκοι", αν και θα μπορούσαν να πάρουν καλύτερο αποτέλεσμα, συμβιβάζονται με τον ένα βαθμό που τους διατηρεί στη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου, μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

3ος όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης – Μίλαν 2-3 (19` Ραούλ, 76` Ντρέντε– 62` Πίρλο, 66’, 88` Πάτο)

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το παιχνίδι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με τη Μίλαν να πετυχαίνει τη σημαντικότερη νίκη της στη σεζόν. Αν και η εικόνα του πρώτου μέρους έδειχνε ότι η Ρεάλ δεν θα έχανε βαθμό μέσα στην έδρα της, οι "ροσονέρι" ανέτρεψαν το σκηνικό στην επανάληψη και πήραν τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Ο Ραούλ άνοιξε το σκορ για τη "βασίλισσα" στο 19ο λεπτό, αλλά ο Πίρλο στο 62’ με υπέροχο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πάτο έβαλε την Μίλαν μπροστά στο σκορ. Ο Ντρέντε ισοφάριζε στο 76’, βάζοντας ξανά στο κόλπο τους γηπεδούχους, αλλά ο Πάτο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 88’ σφράγισε τη νίκη των "ροσονέρι".

Η Μίλαν μετά από τη νίκη αυτή σκαρφάλωσαν στην κορυφή του ομίλου, όπου συγκατοικούν με τη Ρεάλ, με τις δύο ομάδες να έχουν από 6 βαθμούς.

Ζυρίχη – Μαρσέιγ 0-1 (69` Χάιντσε)

Τους πρώτους της βαθμούς στο Champions League πήρε η Μαρσέιγ, μετά το διπλό επί της Ζυρίχης. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Χάιντσε στο 69ο λεπτό, σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις.

4ος όμιλος

Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-0 (41`, 52` Καλού, 69` Λάμπαρντ, 91` Περέα(αυτ.) )

Πάρτι έκανε η Τσέλσι απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, επικρατώντας εύκολα με 4-0. Οι μαδριλένοι συνέχισαν τις απογοητευτικές εμφανίσεις και γνώρισαν βαριά ήττα μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ. Οι "μπλε" παραμένουν στην πρώτη θέση του πίνακα, έχοντας πετύχει το 3Χ3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: