Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Παιχνίδια για όλα τα γούστα


Την Πέμπτη (22/10) διεξάγεται η 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τους ποδοσφαιρόφιλους να μένουν ικανοποιημένοι από τις σημαντικές αναμετρήσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.
Το ελληνικό ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο Χορόντσκι της Λευκορωσίας και στο ΟΑΚΑ, όπου ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αντιμετωπίζουν την Μπάτε Μπορίσοφ και τη Στουρμ Γκρατς αντίστοιχα.
Δυνατά είναι όμως και αρκετά από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας. Το σημαντικότερο, ίσως, διεξάγεται στο Λιλ-Μετροπόλ με τη Λιλ να υποδέχεται την Τζένοα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, με το αποτέλεσμα να δίνει προβάδισμα για τη δεύτερη θέση. Η Ρόμα του Ρανιέρι, μετά την ήττα από τη Μίλαν για την 8η αγωνιστική του Campionato θα φιλοξενηθεί από τη Φούλαμ με στόχο το δεύτερο τρίποντο στη διοργάνωση.
Η δεύτερη εκπρόσωπος του ιταλικού πρωταθλήματος, Λάτσιο, περιμένει την Βιγιαρεάλ, με την ομάδα του Βαλβέρδε να βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση. Τέλος, η Σέλτικ με τον Γιώργο Σαμαρά θα υποδεχθεί το Αμβούργο, που βρίσκεται στην κορυφή της Bundesliga.

Δεν υπάρχουν σχόλια: