Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Η παραίτηση που δεν έγινε αποδεκτή

poursanidisnea.jpgΗ παραίτηση του Ηλία Πουρσανίδη δεν έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής. Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης (22/10) στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος Αντώνης Ρέμος βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την εμπιστοσύνη και την πλήρη στήριξη της διοίκησης προς το πρόσωπο του τεχνικού διευθυντή.


Ο Πουρσανίδης είχε θέσει από το βράδυ της Τετάρτης (21/10), την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για τις τελευταίες κακές εμφανίσεις της ομάδας. Σήμερα το γνωστοποίησε στο εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της συνέντευξης του Όλεγκ Προτάσοφ, όμως η ΠΑΕ δεν την έκανε αποδεκτή.


«Σε μία περίοδο κρίσης, το πιο εύκολο και βολικό πράγμα είναι να αναζητήσει κανείς εξιλαστήρια θύματα. Εμείς εκτιμούμε ότι, όπως τα καλά είναι προϊόντα συλλογικής προσπάθειας, έτσι και στα άσχημα, η ευθύνη δεν είναι υπόθεση του ενός, αλλά ανήκει σε όλους. Γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα το ήθος, την τιμιότητα και την προσφορά του κ. Ηλία Πουρσανίδη, εκτιμώντας ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κριθούν οι επιλογές του και θεωρώντας ότι η παρουσία του είναι απαραίτητη, ώστε η ομάδα να προχωρήσει και να πετύχει τους στόχους της, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. Αντώνης Ρέμος, δεν κάνει δεκτή την παραίτηση, που έθεσε στην διάθεσή του ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ. Βρίσκουμε δε την ευκαιρία να του εκφράσουμε, για μία ακόμη φορά, την εμπιστοσύνη και την πλήρη στήριξή μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Σερζ Ντιέ και του Κώστα Γιαννούλη, στο παιχνίδι του Ηρακλή με τον Λεβαδειακό, μια και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την προπόνηση της Πέμπτης (22/10).

Ο πρώτος αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά φτέρνα, ενώ ο δεύτερος στη μέση (ισχιαλγία). Το ιατρικό επιτελείο έδωσε αρκετές πιθανότητες σε Ντιέ και Γιαννούλη, σχετικά με την συμμετοχή τους στον αγώνα της Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: