Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Κίνδυνος για Ολυμπιακό

επιμέλεια-Tenorio

Από την μια πλευρά υπάρχει η απορία για το γεγονός ότι η ΟΥΕΦΑ... θυμήθηκε την κλήση σε απολογία δυο μήνες μετά και από την άλλη απογοήτευση για την συμπεριφορά κάποιων οπαδών του, λίγων βέβαια αλλά ικανών να κάνουν την ζημιά.
Με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό τον ορατό κίνδυνο να παίξουν χωρίς θεατές στο ματς με την Αρσεναλ, στο Καραϊσκάκη, την τελευταία αγωνιστική, όπου είναι πολύ πιθανό να παίζονται πολλά για τους ερυθρόλευκους αναφορικά με την πρόκριση.
Η ΟΥΕΦΑ κάλεσε σε απολογία τον Ολυμπιακό για τον τραυματισμό οπαδού της Σλόβαν, στις 5 Αυγούστου, στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει γιατί είναι υπότροπος και σύμφωνα με την τελευταία απόφαση της ΟΥΕΦΑ έχει επιβληθεί ήδη μια αγωνιστική στην πειραϊκή ομάδα με αναστολή.
Και σαν να μην έφτανε η κλήση σε απολογία (πρέπει να παραδοθεί μέχρι την Τρίτη) όλα δείχνουν ότι θα έχουμε και νέα απολογία αφού η έκθεση του παρατηρητή του προχθεσινού αγώνα με την Σταντάρ είναι επιβαρυντική (έχει καταγράψει την επεισοδιακή συμπεριφορά των οπαδών των δυο ομάδων πριν το ματς). Στην πειραϊκή ομάδα φοβούνται ότι η απόφαση που θα εκδοθεί αρχές του άλλου μήνα θα υποχρεώσει τον Ολυμπιακό να παίξει χωρίς θεατές στο ματς με την Αρσεναλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: