Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Παραμένουν τα προβλήματα για Δώνη


Τα προβλήματα για τον Γιώργο Δώνη ενόψει του αγώνα του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης παραμένουν, καθώς ούτε την Τετάρτη (21/10) προπονήθηκαν κανονικά οι Σφακιανάκης, Μπλένχιο και Ολιβέιρα.
Ο Μαρσέλο Ολιβέιρα έκανε θεραπεία το πρωί και τρέξιμο το απόγευμα. Ο Στέλιος Σφακιανάκης ξεπέρασε την ίωση και προπονήθηκε κανονικά ενώ ο Κάρλος Μπλένχιο ακολούθησε θεραπεία.
Στον Ασπρόπυργο θα γίνουν και οι επόμενες δύο προπονήσεις της εβδομάδας καθώς γίνονται βελτιωτικά έργα στον χλοοτάπητα στο κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου που ανακατασκευάστηκε.
• Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης θα γίνει αύριο και την Παρασκευή από το γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ (ώρες 17.30-20.30). Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ και αντιστοιχεί στη Θύρα 4 του γηπέδου. Κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης, για την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες απαιτείται η χειρόγραφη αναγραφή του ονοματεπώνυμου τους πάνω στο εισιτήριο και ο αριθμός της αστυνομικής τους ταυτότητας. Επιπλέον είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας για να γίνει η ταυτοποίηση μπροστά στη θύρα εισόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: