Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Προσπάθεια ανασύνταξης στην ΠΑΕ Ηρακλής

Προσπάθεια ανασύνταξης στην ΠΑΕ Ηρακλής

Η κατασταση στην ΠΑΕ δείχνει να είναι δύσκολη για την διοίκηση καθώς από το ξεκίνημα της σεζόν υπάρχουν αποχωρήσεις στελεχών και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Πρόσφατα με την δήλωση του ο Αντωνης Ρέμος τόνισε ότι η πόρτα είναι ανοικτή για τον καθένα να έρθεις την ομάδα και να βοηθήσει είτε οικονομικά είτε να στελεχώσει την ομάδα. Αυτό άλλωστε το ζητάει από το ξεκίνημα της θητείας του. Ωστόσο άτομα δεν βρίσκονται και είναι φανερό ότι η ΠΑΕ θέλει να δυναμώσει σε πολλούς τομείς.
Συμφωνα με όσα προκύπτουν ο Αντωνης Ρέμος θα έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Δήμο Πολύκαρπο ώστε να προσπαθήσουν να βρουν τρόπους να αντιμετωπίσουν τις διάφορες καταστάσεις.
Καταρχήν χρειάζεται ένα άτομο που θα μπορέσει να αποτελέσει συνδετικό κρίκο με τους φιλάθλους την στιγμή που δείχνει να είναι ένα βασικό πρόβλημα. Η αντιπαράθεση που υπάρχει δεν βγάζει πουθενά και για να μπορέσει ο Ηρακλής να προχωρήσει χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό του , χωρίς να υπάρχουν τριγμοί. Σίγουρα η κατασταση δεν μπορεί να είναι όπως ήταν παλιότερα αλλά θα πρέπει να γεφυρωθεί το χάσμα.
Παράλληλα θα πρέπει να βρει και ένα άτομο που θα αναλάβει να εκτελέσει καθήκοντα γενικού διευθυντή της ΠΑΕ. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα που χρειάζονται να αντιμετωπιστούν και γενικά πρέπει να υπάρχει ένα άτομο που θα αναλάβει να διεκπεραιώνει τις υποθέσεις.
Τέλος – και το πιο δύσκολο κομμάτι- είναι να βρεθούν άτομα που θα έρθουν στην ΠΑΕ και θα βοηθήσουν και οικονομικά προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στο μέλλον. Κάποιες επαφές έχουν γίνει αλλά καμία δεν έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να υπάρχουν άμεσες εξελίξεις. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει κάτι που βρισκεται σε νηπιακή ηλικία και ίσως να προχωρήσει κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις.

Ψάχνουν γενικό αρχηγό

Στα πλανα των κυανολευκων είναι να πλαισιώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα με ένα γενικό αρχηγό αφού μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποιος να εκτελεί αυτά τα καθήκοντα. Υπάρχουν αρκετές σκέψεις μέχρι τώρα όμως δεν έχουν κατασταλάξει σε ένα πρόσωπο που θα μπορέσει να παίξει το συνδετικό κρίκο με τους παίκτες αλλά να αναλάβει και άλλους ρόλους μέσα στην ομάδα. Μια πρόχειρη σκέψη είναι να στραφούν σε βετεράνους ποδοσφαιριστές της ομάδα αλλά ακόμα δεν έχουν βρει το κατάλληλο πρόσωπο. Δεν αποκλείεται η θέση του γενικού αρχηγού να δοθεί σε κάποιον που να προέρχεται από την οικογένεια του Ηρακλή. Αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.
Το σκεπτικό αυτής της κίνησης είναι ότι ο Ηλίας Πουρσανίδης δεν μπορεί να έχει πολλαπλούς ρόλους μέσα στην ομάδα και να είναι μια ο τεχνικός διευθυντής. Ετσι θα επιμεριστούν τα καθήκοντα του καθενός και λογικά θα υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα.
Από την στιγμή που η κατασταση αυτή την στιγμή δεν είναι και η ιδανικότερη για τους «κυανόλευκους» και έτσι ορισμένα ζητήματα έχουν «παγώσει». Για παραδειγμα το θέμα του εσωτερικού κανονισμού που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Παράλληλα είχε προγραμματιστεί να υπάρξει και κάποια κινηση με ορισμένους παίκτες που ήθελαν να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους αλλά , προς το παρών δεν υπάρχει τέτοια διάθεση

Κανένα θέμα με Βασιληά

Έντονο ακούστηκε στην χθεσινή μέρα το όνομα του Βασιληά που στο παρελθόν βρίσκονταν ε διαπραγματεύσεις με τον Αντώνη Ρέμμο για να αναλάβει την ΠΑΕ. Ωστόσο κανένα θέμα δεν προκύπτει από την πλευρά του αθηναίου επιχειρηματία που δεν δείχνει πλέον την ίδια θέρμη για να πάρει τον Ηρακλή. Μάλιστα όπως τονίζει ο ίδιος υπήρξε η αντίθετη διαδρομή από τρίτο πρόσωπο αλλά δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: