Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Στήριξη σε Ράφα αλλά...

benitez2.jpgΓια πρώτη φορά από τότε που βρίσκεται στο τιμόνι της Λίβερπουλ ο Ράφα Μπενίτεθ περνάει τόσο έντονα το στάδιο της αμφισβήτησης και ανησυχεί για την θέση του. Ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών της ομάδας, Τζορτζ Τζιλέτ, προς τον παρόν στηρίζει τον Ισπανό τεχνικό αφού σε μια ενδεχόμενη απομάκρυνσή του θα έπρεπε τον αποζημιώσουν με 13 εκατομμύρια ευρώ λίρες.

Παρόλα αυτά μετά την ήττα από τη Λιόν ο Μπενίτεθ δεν θα πρέπει να αισθάνεται σίγουρος για την θέση του στον πάγκο της ομάδας. «Γνωρίζουμε ότι τα αποτελέσματα μετράνε στο ποδόσφαιρο. Απλά πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με μια ενδεχόμενη πώληση του συλλόγου και να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας», τόνισε ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας.

«Η πώληση και η αλλαγή ιδιοκτησίας είναι σημαντική για τον κάθε σύλλογο. Θα πρέπει να εξετάσουμε τον τρόπο που θα γίνουν οι συζητήσεις. Οι σχέσεις μου με τον Τζορτζ Τζιλέτ είναι πολύ καλές. Μου αρέσει που είμαι στη Λίβερπουλ, η οικογένειά μου έχει προσαρμοστεί εδώ και δεν έχουμε στο μυαλό μας ότι όλο αυτό θα τελειώσει σύντομα», πρόσθεσε ο Ισπανός τεχνικός.

Αξίζει πάντως, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο Τζορτζ Τζιλέτ, η διοίκηση της Λίβερπουλ δείχνει να στηρίζει τον Μπενίτεθ παρά τα όσα ακούγονται. «Έχουμε κάνει μια μακροπρόθεσμη συμφωνία μαζί του. Η ομάδα είναι ικανοποιημένη μαζί του. Πιστεύουμε ότι είναι καλά δουλεύοντας για αυτή την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: