Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΛΑΡΙΣΑ: Χωρίς Γιαννακόπουλο με ΠΑΟ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Χωρίς τον Στέλιο Γιαννακόπουλο αναμένεται να παραταχθεί η Λάρισα στο δευτεριάτικο (21:15, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε ούτε χθες να προπονηθεί κανονικά, αφού συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις το πέλμα του αριστερού του ποδιού.

Οι Θεσσαλοί είχαν την ελπίδα ότι ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής θα έδινε το «παρών» στο ματς με τους «πράσινους», αλλά φαίνεται ότι θα μείνει θα μείνει εκτός αποστολής (μαζί με τους Αμπού Χατζίρα, Βενετίδη και Ιγκλέσιας).

Εν τω μεταξύ, θετικά «ακούστηκε» στον κόσμο της Λάρισας η είδηση ότι ο Γιάννης Τζήμας θα αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή στην ΠΑΕ. Ο Λαρισαίος προπονητής του μπάσκετ είναι το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις με τον Κώστα Πηλαδάκη και σύντομα θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Δεν αποκλείεται ο κ. Τζήμας να βρεθεί στην Αθήνα, όπου θα παρακολουθήσει μαζί με τον πρόεδρο της ΑΕΛ τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών αναμένεται να εκδοθεί πριν από το παιχνίδι με την Ξάνθη (στις 18 Οκτωβρίου), αν και υπάρχει μια πιθανότητα αυτό να γίνει μετά το παιχνίδι με το «τριφύλλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: