Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΟΚ: Στην εθνική Πορτογαλίας ο Βιεϊρίνια!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την ευκαιρία να γίνει μόνιμο μέλος της εθνικής ομάδας των Ανδρών της Πορτογαλίας θέλει να εκμεταλλευτεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες στον προθάλαμο της εθνικής ομάδας της χώρας του, ύστερα από την κλήση του στην αποστολή των Ιβήρων για το «International challenge trophy».

Πρόκειται για μία διοργάνωση, η οποία διεξάγεται υπό την αιγίδα της UEFA, και συμμετέχουν 12 ομάδες χωρισμένες σε τρεις ομίλους των τεσσάρων (προβλέπονται και ημιτελικά με τελικό). Τα παιχνίδια έχουν οριστεί την περίοδο που υπάρχουν οι διακοπές των πρωταθλημάτων λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Το πρώτο ματς της Πορτογαλίας είναι στις 11 Οκτωβρίου με την Πολωνία και το δεύτερο στις 16 Νοεμβρίου με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Εν τω μεταξύ, οι τελευταίες εμφανίσεις του Βιεϊρίνια αναγκάζουν τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να του προτείνει νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Οι «ασπρόμαυροι» το καλοκαίρι απέκτησαν από την Πόρτο το 100% των δικαιωμάτων του Πορτογάλου παίκτη, τοποθετώντας τη ρήτρα αποδέσμευσής του στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα, οι διοικούντες προτίθενται να προτείνουν στον 23χρονο μεσοεπιθετικό επέκταση συμβολαίου για έναν ακόμα χρόνο (σ.σ.: έχει υπογράψει μέχρι το 2012) με αυξημένες ετήσιες αποδοχές, κάτι που θα επιφέρει και μεγαλύτερη ρήτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: