Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Ανρί: "Μια μέρα θα γυρίσω στην Αρσεναλ"


Ο Τιερί Ανρί πανηγυρίζει O Tιερί Ανρί πέρασε ένα πολύ μεγάλο διάστημα της τεράστιας καριέρας του στην Αρσεναλ του Αρσεν Βενγκέρ. Πλέον αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα όμως όπως τόνισε με δηλώσεις του, η αγγλική ομάδα παραμένει σε ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. "Μια μέρα θα επιστρέψω ακόμα και για να κουβαλάω τα νερά", τόνισε ο Γάλλος αστέρας.

"Πάντα λέμε ότι είναι ωραίο να επιστρέφεις εκεί που ανήκεις. Δεν θα σταματήσω να λέω ποτέ πως αγαπώ την Αρσεναλ και μια μέρα θα επιστρέψω σε αυτήν. Πως; Δεν ξέρω. Ακόμα και για να κουβαλάω τα νερά. Αγαπώ τον σύλλογο και σίγουρα μια μέρα θα γυρίσω.

Είναι πάντα πολύ ευχάριστο να προπονείσαι και να παίζεις για τον Βενγκέρ. Είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος και βρίσκεται πάντα στην κορυφή. Θα είμαι ειλικρινής. Δεν μπορώ να φανταστώ την Αρσεναλ χωρίς αυτόν"
, τόνισε μεταξύ άλλων ο Ανρί.

Αξίζει να αναφερθεί πως το συμβόλαιο του Ανρί με την Μπάρτσα εκπνέει το 2011, με τα ισπανικά δημοσιεύματα να τονίζουν πως οι Καταλανοί ήδη έχουν βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του 19χρονου Ιταλού στράικερ της Ιντερ, Μάριο Μπαλοτέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: