Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Kάλεσε τον παροπλισμένο Μάντζιο ο Ρεχάγκελ!


Ο Μάντζιος με τη φανέλα της Εθνικής Ο Οτο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που επελέγησαν για τους αγώνες της εθνικής ανδρών με τη Λετονία (10/10/2009) και το Λουξεμβούργο (14/10/2009) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2010.

Η έκπληξη από τον Γερμανό τεχνικό, ήταν η κλήση του παροπλισμένου Μάντζιου στη θέση του Χαριστέα και όχι κάποιον από τους Μήτρογλου, Κουτσιανικούλη, που περίμεναν οι περισσότεροι. Πάντως για την θέση του Λυμπερόπουλου, που έχει ανακοινώσει ότι σταματάει από την Εθνική, δεν κλήθηκε κάποιος παίκτης.

Παράλληλα ο Οτο Ρεχάγκελ κάλεσε τρεις τερματοφύλακες, τους Χαλκιά, Σηφάκη, Τζόρβα, που πλέον δείχνουν ότι αυτοί θα είναι οι "βασικοί" της Εθνικής. Βέβαια ο Γερμανός τεχνικός θα δει και τον Ελευθερόπουλο, όμως πολύ δύσκολα θα αλλάξει τις επιλογές του, σε περίπτωση πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ.

Στους εκλεκτούς συμπεριλαμβάνεται ξανά και ο επίσης παροπλισμένος από τον Παναθηναϊκό, Τζιόλης ενώ επιστρέφουν στην ομάδα οι Σεϊταρίδης και Τοροσίδης. Επίσης σε ένα ακόμα παιχνίδι κλήθηκαν οι Φωτάκης, Μάκος, που δείχνουν πλέον να παίρνουν θέση στο... βασικό ρόστερ της ομαδας.

Οι «εκλεκτοί» του ομοσπονδιακού τεχνικού, είναι οι εξής: Χαλκιάς, Σηφάκης, Τζόρβας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κυργιάκος, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Νίνης, Τζιόλης, Πλιάτσικας, Μάκος, Φωτάκης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Πατσατζόγλου, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Αμανατίδης, Σαμαράς και Μάντζιος.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την ερχόμενη Τρίτη (12:30) σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: