Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Ρομπέρζ αντί Γκιάρο ετοιμάζει ο Μαζίνιο


Ο Βιεϊρίνια μονομαχεί στον αέρα με τον Ρόμπερζ Η σίγουρη αλλαγή στην ενδεκάδα ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα στην Κομοτηνή, θα είναι η παρουσία του Γάλλου, Βαλεντίν Ρομπέρζ στην τετράδα άμυνας, στη θέση του ανέτοιμου Ρονάλντο Γκιάρο, μαζί με τους Νέτο(δεξιά) , Αράνο(αριστερά) και Νασούτι(στο κέντρο).

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δε θα έχει, λοιπόν, στη διάθεση του για την άμυνα τον Ρονάλντο ενώ φαίνεται να έχει αποφασίσει μόνο για πέντε θέσεις. Ο Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Νασούτι και Ρομπέρζ είναι σίγουροι και για τις άλλες έξι θέσεις ο Μαζίνιο έχει να διαλέξει ανάμεσα σε τουλάχιστον δέκα ποδοσφαιριστές ωστόσο οι επιλογές του θα εξαρτηθούν από το σύστημα που θα ακολουθήσει.

Το βασικό αίνιγμα είναι η επιλογή της τελικής τριπλέτας που θα παίξει στον άξονα, η οποία λογικά θα απαρτίζεται από τους Φερνάντεζ, Φλάβιο και Ρόβα και το δεύτερο εστιάζεται στη γραμμή πυρός. Οι επιλογές του, ο Αμπρέου με τον Κόκε ή ο Αμπρέου με τον Κάμπορα. Σίγουρα πάντως θα παίξει λίγο πιο πίσω ο Γκρασιάν έχοντας το συνηθισμένο ρόλο του οργανωτή.

«Αυτό το σύστημα μας ταιριάζει εκτός έδρας γιατί μπορούμε να αναπτυχθούμε καλύτερα και να πλήξουμε τον αντίπαλο εκεί που πρέπει», δήλωσε ο Βραζιλιάνος μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ενόψει της αυριανής κόντρας.

Ο Ιομάρ Μαζίνιο μετά από την πρωινή προπόνηση επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με τους ακρίτες στην Κομοτηνή. Οι «εκλεκτοί» του Βραζιλιάνου τεχνικού είναι οι Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Κουλουχέρης, Αράνο, Φλάβιο, Νασούτι, Φερνάντεζ, Γκρασιάν, Νέτο, Ρόβας, Κάλβο, Ρομπέρζ, Κόκε, Πίτου Γκαρσία, Αραβίδης, Κάμπορα, Χαβίτο και Αμπρέου. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντέιλι, Πρίττας, Ρονάλντο, Λαμπριάκος, Πιοβεζάν, Μπουγαίδης, Οικονομόπουλος, Γραικός, Ναφτί, Βανγκέλι και Νάτσο Γκαρσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: