Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Μένει εκτός ο Μιλάνο


Ο Μιλάνο με τη φανέλα του Ηρακλή Οριστικά εκτός του αγώνα με τον ΠΑΟΚ μένει ο Μάουρο Μιλάνο. Ο Αργεντινός επιθετικός του Ηρακλή υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία μετά την κάκωση που υπέστη και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Υπό το νέο δεδομένο, ο Προτάσοφ φαίνεται ότι καταλήγει στο σχήμα που θα παρατάξει τη Δευτέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα στην Καβάλα.

Η πρώτη αλλαγή είχε να κάνει με την παρουσία του Τούμα στην ενδεκάδα στη θέση του Κονέ στη δεξιά πλευρά της επίθεσης και ο τελευταίος πήρε τη θέση του Ντίκα, πίσω από τον Γιάκομπ. Βέβαια, χθες ο Ντίκα δεν συμμετείχε στο «διπλό», αλλά προφυλάχθηκε. Θα προπονηθεί σήμερα και θα είναι παρών τη Δευτέρα.

Ο Προτάσοφ θα προτιμήσει λοιπόν, τον Κοβαλέφσκι να είναι ο τερματοφύλακας που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες θέσεις δεν άλλαξαν. Οι Μάρτος και Γιαννούλης στα άκρα της άμυνας, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, με Κατσαμπή και Λέκι στο κέντρο της άμυνας. Οι Ντιέ και Παπαστεριανός στη μεσαία γραμμή, ο Επστάιν αριστερά στα χαφ. Ο Γιάκομπ στην κορυφή της επίθεσης, με τον Τούμα και τον Κονέ.

Δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά τον σχηματισμό της ομάδας στο γήπεδο. Ο προπονητής του Ηρακλή παίρνει πάντα τις οριστικές του αποφάσεις παραμονές των αγώνων για τα πρόσωπα που οριστικά θα εμπιστευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: