Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΝΤ. ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ - «Απέτυχα»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση του στην αγγλική εφημερίδα «Sun», ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ παραδέχθηκε πως η μέχρι τώρα πορεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποτυχημένη. Παράλληλα, δικαιολόγησε τον κόσμο για την έντονη κριτική που του ασκεί.

«Την πρώτη μου σεζόν ήμουν πραγματικά απογοητευτικός, πρέπει να το παραδεχθώ. Ένιωθα μεγάλη πίεση με αποτέλεσμα να προσπαθώ να αποδείξω διάφορα πράγματα το γήπεδο. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα στον εαυτό μου: 'Αυτοί έχουν συνηθίσει σε Μπεστ, Καντονά, Μπόμπι Τσάρλτον. Εγώ είμαι απλά ο Ντίμιταρ'. Μου δίνουν πολλές ασίστ και δεν σκοράρω όσο θα έπρεπε», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει με εμένα ορισμένες φορές. Μπορεί να είμαι άτυχος. Μπορεί απλά να φταίω εγώ. Ποιος ξέρει. Μάλιστα αρκετές φορές το βράδυ κάθομαι και σκέφτομαι αν θα έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι.

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Η κριτική με επηρέασε, όπως και το γεγονός ότι στοίχισα αρκετά χρήματα. Όχι όμως με αρνητικό τρόπο. Είμαι λίγο... σπασίκλας και προσέχω πολύ τι λέει ο κόσμος. Στο τέλος της σεζόν όμως ήμουν τέταρτος σε προσπάθειες. Φέτος ελπίζω να γίνω πρώτος.

Το στιλ παιχνιδιού μου όμως είναι αυτό. Δεν τρέχω χωρίς λόγο στον αγωνιστικό χώρο, απλά περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να μπω στην φάση. Ίσως θα πρέπει να αλλάξω λίγο για να γίνω αποδεκτός από τους οπαδούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: