Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Γιούρκας... και Μάντζιος στην Εθνική!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μετά τους «λεγεωνάριους» την περασμένη εβδομάδα, ο Οτο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε την Παρασκευή (2/10) και τα ονόματα των διεθνών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι οποίοι θα αποτελούν την αποστολή της Εθνικής ανδρών για τους αγώνες με τη Λετονία (10/10) και το Λουξεμβούργο (14/10), που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ.

Η είδηση είναι ότι ανάμεσα στους 24 παίκτες που κλήθηκαν για τις τελευταίες δύο αναμετρήσεις των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 είναι η επιστροφή στην Εθνική των Σεϊταρίδη και Μάντζιου.

Και αν για τον Γιούρκα η κλήση ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη, από τη στιγμή που εδώ και τρεις εβδομάδες έχει βρει ομάδα και προπονείται με τον Παναθηναϊκό, για τον Μάντζιο, που είναι «παραγκωνισμένος» από τους «πράσινους», η επιλογή του ήταν μεγάλη έκπληξη.

Ο διεθνής επιθετικός κλήθηκε για να καλύψει την απουσία που προέκυψε από τον τραυματισμό του Χαριστέα, ο οποίος αρχικά είχε κληθεί αλλά τελικά δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 24 διεθνείς, οι 10 αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό, ενώ οι Κυργιάκος και Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο από τους δύο αγώνες, αυτόν με τη Λετονία.

Αναλυτικά η 24άδα του Οτο Ρεχάγκελ: Χαλκιάς, Σηφάκης, Τζόρβας, Παπαδόπουλος Α., Κυργιάκος, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Νίνης, Τζιόλης, Πλιάτσικας, Μάκος, Φωτάκης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Πατσατζόγλου, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Αμανατίδης, Σαμαράς, Μάντζιος.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την Τρίτη (6/10, 12:30) στο ξενοδοχείο «Vouliagmeni Suites».

Δεν υπάρχουν σχόλια: