Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Άνχελ Πεντράθα: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα... είμαι καλά τώρα...»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο κ. Άνχελ Πεντράθα (πρώην προπονητής του Ηρακλή και του Πανσερραϊκού) και μίλησε για την μεγάλη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, τόνισε ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και είναι πολύ χαρούμενος που μπόρεσε να το ξεπεράσει και να επιστρέψει στους πάγκους ενώ ευχαρίστησε όλους τους φίλους του από την Ελλάδα για την συμπαράσταση και ζήτησε από τους παίκτες του Ηρακλή να κερδίσουν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ως δώρο για τα γενέθλια του


Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο Ισπανός προπονητής, κ. Άνχελ Πεντράθα, που πέρασε από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή αλλά και του Πανσερραϊκού, και μίλησε για την μεγάλη περιπέτεια της υγείας του το τελευταίο διάστημα.
Στην αρχή της κουβέντας, ο κ. Άνχελ Πεντράθα τόνισε τα εξής :
«Θα ήθελα αρχικά να σας ευχαριστήσω πολύ, πέρασα μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία μου. Ήταν όμως κάτι που ήθελα πάρα πολύ να ξεπεράσω και να σταθώ πάλι στα πόδια μου, να μπορέσω να δουλέψω και είμαι χαρούμενος που το κατάφερα. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο από την Ελλάδα που μου συμπαραστάθηκε αυτές τις στιγμές»
Συνεχίζοντας, ο κ. Πεντράθα αποκάλυψε ποια ακριβώς ήταν η περιπέτεια που τον ταλαιπώρησε :
«Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, πήγα για ένα απλό τσεκ-απ και βρέθηκε ένας όγκος στο κεφάλι μου, έγινε άμεσα η επέμβαση, στην συνέχεια έκανα θεραπείες και τώρα όλα δείχνουν να είναι καλά. Έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να επιστρέψω στους πάγκους και να δουλέψω πάλι. Φυσικά ακόμη και τώρα συνεχίζω κάνοντας κάποιες θεραπείες αλλά επέστρεψα στο ποδόσφαιρο, αυτό είναι κάτι που μου έδωσε φως, μια νέα όρεξη στην ζωή και φυσικά με βοηθά ψυχολογικά να ξεπεράσω το όποιο πρόβλημα υπάρχει. Δεν μπορώ να πω πως έχει αλλάξει η αντίληψη μου για την ζωή καθώς όλα έγιναν πραγματικά πολύ γρήγορα, νοιώθω σαν χθες να μπήκα με τα πόδια στο νοσοκομείο, έγινε η επέμβαση και σήμερα να βγήκα πάλι και να δουλεύω, είμαι πολύ καλά, δεν με έχει επηρεάσει»
Αναφερόμενος στην συμπεράσταση των φίλων του από την Ελλάδα, ο Ισπανός προπονητής είπε :
«Σε όλο το διάστημα της περιπέτειας μου ήταν πραγματικά πολύ γλυκό να νοιώθω τόσο μεγάλη συμπαράσταση από την Ελλάδα. Όλα αυτά μου έδωσαν κουράγιο για να συνεχίσω, είναι πολύ καλό να βλέπεις ότι δεν σε ξέχασαν και με βοήθησε πολύ αυτό. Τόσο οι φίλοι του Ηρακλή όσο και του Πανσερραϊκού αλλά και οι διοικήσεις, έστελναν μέιλ και μηνύματα συμπαράστασης, ήταν πολύ καλό για μένα»
Κλείνοντας, οι συντελεστές της εκπομπής ευχήθηκαν στον κ. Πεντράθα «χρόνια πολλά» για τα γενέθλια του που είναι αυτή την Κυριακή και αυτός σχολίασε ως εξής :
«Πράγματι είναι τα γενέθλια μου αυτή την Κυριακή και θα ήθελα την Δευτέρα οι παίκτες του Ηρακλή να μου κάνουν δώρο τους 3 βαθμούς από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: