Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Απλήρωτοι οι παίκτες της Πόρτσμουθ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Απλήρωτοι για το μήνα Σεπτέμβριο παραμένουν οι παίκτες της Πόρτσμουθ, μετά τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου. Να μην ανησυχούν είπε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλ Φαχίμ, που ακόμα δεν έχει δώσει τα 50 εκ. ευρώ που είχε υποσχεθεί.

Και ποιος οπαδός δεν θα ήθελε ένα σεΐχη στην ομάδα του σαν ιδιοκτήτη; Να βάζει τα ατελείωτα λεφτά του για μεταγραφές, φέρνοντας σπουδαίους ποδοσφαιριστές;

Αυτό σκέφτονταν και οι φίλοι της Πόρτσμουθ όταν τα ινία του συλλόγου πήρε το Αλ Φαχίμ. Όμως λίγο καιρό μετά τα όνειρα τους έχουν γίνει εφιάλτες.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή του συλλόγου Πίτερ Στόρι, το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν έχει πληρωθεί τους μισθούς του Σεπτεμβρίου, ενώ υπάρχουν και άλλα χρέη τα οποία "τρέχουν".

Ο Αλ Φαχίμ είχε υποσχεθεί πως θα βάλει 50 εκ. ευρώ στην ομάδα με σκοπό να τακτοποιηθούν όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει δεκάρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία ο Σαουδάραβας επιχειρηματίας ψάχνει εναγωνίως "συμπαίκτες" στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Πόρτσμουθ, καθώς δεν φαίνεται διατεθειμένος να βάλει τόσα πολλά χρήματα μόνος του.

Οι πιο αισιόδοξες πλευρές λένε πως στα τέλη Οκτωβρίου θα βρεθεί λύση και θα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές, όμως θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: