Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Τετράδα με ρίσκο

brito.jpgΟι εκλογές πέρασαν και το ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από μια ημέρα... ξεκούρασης ανοίγει και πάλι τις πύλες του.


Αν και Δευτέρα πρόκειται για καλή στοιχηματική μέρα καθώς υπάρχουν ενδιαφέροντα παιχνίδια με τα πονταρίσματα να κλέβει η Σούπερ Λιγκ.
Σε ένα ματς που ο Ατρόμητος θέλει να πάρει εκδίκηση καθώς πριν 1,5 χρόνο υποβιβάστηκε μαθηματικά χάρη στη νίκη του Πανιωνίου με 2-1. Οι αναμνήσεις δεν είναι οι καλύτερες για την ομάδα του Γιώργου Δώνη που έχει όλα τα φόντα να μην ηττηθεί στη Νέα Σμύρνη. Οι Περιστεριώτες αξίζουν το ρίσκο σε αποδόσεις που αγγίζουν ακόμα και το 5,00 κόντρα στους «πάνθηρες» που θα παίξουν χωρίς τον Αλβάρο Ρεκόμπα.
Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο τοπικό ντέρμπι τον Ηρακλή. Ο «δικέφαλος» δεν είναι στα καλύτερα του και έχει πολλά προβλήματα στην γραμμή κρούσης καθώς είναι ο εκτός οι Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο. Από την άλλη ο «γηραιός» έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και μόνο οι τιμές που υπάρχουν για την επικράτησε του είναι ελκυστικές. Μόνο αρνητικό είναι η παράδοση αφού τα τελευταία δέκα χρόνια στην Τούμπα μετράει εννιά ήττες και μόλις μια νίκη.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
552 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ2 3,10-4,50
553 ΞΑΝΘΗ-ΑΕΚ 2 1,95
554 ΠΑΟΚ -ΗΡΑΚΛΗΣ Χ2 3,00-5,20
560 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ Over 1,75

Δεν υπάρχουν σχόλια: