Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Αυτοδύναμη νίκη θέλει ο ΠΑΟΚ

Αυτοδύναμη νίκη θέλει ο ΠΑΟΚ

Μια νίκη μετά από 35 μέρες στο πρωτάθλημα διεκδικεί απόψε με φανατισμό ο ΠΑΟΚ, για να βελτιώσει την θέση του στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά κυρίως να αποκαταστήσει την καλή ψυχολογία μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς τρίποντο. Απέναντι στον Ηρακλή ο Δικέφαλος είναι έτοιμος για το καλύτερο δυνατό και με την συμπαράσταση των φίλων του θα παραταχθεί με τον αέρα και το πνεύμα του νικητή, παρά τα αναπόφευκτα προβλήματα που ποτέ δεν του έλειψαν από την αρχή της σεζόν.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα και το εντυπωσιακό ήταν πως ο Μπρούνο Τσιρίλο, προπονήθηκε και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του, παρά το γεγονός πως έχει κάταγμα στη μύτη μετά τον τραυματισμό του προχθές στο προπονητικό πρόγραμμα. «Κόουτς είμαι έτοιμος να παίξω. Είμαι στην διάθεση της ομάδας και θέλω να είμαι στο ντέρμπι» είπε ο Ιταλός αμυντικός. Ο Σάντος δεν μπορούσε να αγνοήσει τις προτροπές του ποδοσφαιριστή του, που για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες παίρνει το ρίσκο και την πρωτοβουλία να θέσει εαυτόν στην διάθεση της ομάδας, όντας τραυματίας και μάλιστα με κάταγμα.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία συνθέτουν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές και μέσα στους οποίους είναι και ο Τσιρίλο, που όπως όλα δείχνουν θα είναι κανονικά στην θέση του στο κέντρο της άμυνας. Οι παίκτες είναι οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ιβιτς, Μουν, Λίνο, Σαβίνι, ,Σορλέν, Βιέρα, Βιεϊρίνια.

Πως θα παίξει

Με την διαθεσιμότητα του Τσιρίλο ο Σάντος δεν θα αλλάξει πλέον την αμυντική γραμμή και θα συνεχίσει τον σχηματισμό της μεσαίας και επιθετικής γραμμής για να συγκροτήσει μια ομάδα αρκούντως επιθετική και δεόντως ικανή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σήμερα. Ετσι με την ίδια «ζώνη» στα μετόπισθεν και τους Αραμπατζή, Σαβίνι στα πλάγια και τους Τσιρίλο- Μαλεζά στο κέντρο μπροστά από τον Χαλκιά, θα έχει την ευκαιρία να παίξει με τρείς μέσους που θα είναι ο Γκαρσία ανασταλτικά, ο Φωτάκης δεξιά και ο Σορλέν αριστερά. Στην επιθετική γραμμή πάλι τρείς θα συγκροτήσουν την δύναμη πυρός, με τον Θανάση Παπάζογλου, για πρώτη φορά από την αρχή σε θέση φορ, και τους Πορτογάλους Κονσεϊσάο και Βιεϊρίνια στα πλάγια. Με τους τρείς αυτούς παίκτες ο Σάντος θα επιδιώξει το γκολ και μάλιστα με την τακτική του αιφνιδιασμού, πριν το άγχος και η δυστοκία αρχίζουν να επιβαρύνουν τα πόδια των παικτών του.
Μετά από το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή θα αναχωρήσουν λόγω υποχρεώσεων τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους οι: Χαλκιάς, Φωτάκης (Εθνική Ανδρών), Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Κουτζαβασίλης (Εθνική Ελπίδων), Μουσλίμοβιτς, (Εθνική Βοσνίας), Βιεϊρίνια (Εθνική Πορτογαλίας Under 23).Πηγη Μ ετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: