Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Για τη διατήρηση του απόλυτου


Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν το γκολ του Κατσουράνη Η αναμέτρηση με την Λάρισα, φέρνει μόνο μία σκέψη στο μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό. Τη νίκη. Για την διατήρηση του απόλυτου στο πρωτάθλημα, αλλά κυρίως για την διατήρηση της... μοναξιάς στην κορυφή. Με θέληση, πίστη και πάθος οι «πράσινοι» θέλουν να δείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητά τους, συνδυάζοντας αν τα καταφέρουν, τη νίκη με την καλή εμφάνιση.

Το 6Χ6 αποτελεί... αυτοσκοπό, προκειμένου να πάει η ομάδα ήρεμη στη διακοπή του πρωταθλήματος. Διάστημα στο οποίο θα επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες.
Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 30.000 φίλοι του «τριφυλλιού». Παρότι η μέρα και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα� φρενάρει αρκετό κόσμο.

Ερωτηματικά για ενδεκάδα
Σε ότι έχει να κάνει με το αρχικό σχήμα που θα επιλέξει ο Χενκ Τεν Κάτε, τώρα, δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι. Στην προπόνηση της Κυριακής, ο Ολλανδός έβαλε στο δίτερμα με τους βασικούς, του 11 που είχε ξεκινήσει στην Ρουμανία κόντρα στην Ντιναμό (Τζόρβα, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Σιμάο, Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνη, Λέτο, Σαλπιγγίδη). Όμως, όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία στιγμή και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δούμε βασικούς τους Σισέ και Νίνη, με τον Καραγκούνη να πηγαίνει λίγο πιο πίσω.

Χτύπησε ο Νίνης
Μια άτυχη στιγμή περίμενε τον Σωτήρη Νίνη στην προπόνηση της Κυριακής. Ο νεαρός άσος δέχτηκε με δύναμη την μπάλα στο πρόσωπο από ένα σουτ του Σιμάο και πονούσε αρκετά στο μάτι. Αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει από το διπλό, χωρίς ευτυχώς να έχει κάτι σοβαρό. Γι� αυτό άλλωστε παρέμεινε στην αποστολή που είχε ανακοινώσει ο Τεν Κάτε.

Δεν ήθελε να τον επιβαρύνει
Όσον αφορά την απόφαση του Ολλανδού να αφήσει εκτός του Σεϊταρίδη, αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι δεν θέλει να τον επιβαρύνει. Πολύ απλά, δεν ήθελε ο Τεν Κάτε να παίξει ο 28χρονος και αμέσως μετά να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα όπου η λογική λέει ότι και εκεί θα παίξει, τουλάχιστον στο ένα από τα δύο ματς. Ο Σεϊταρίδης ήθελε να αγωνιστεί, αλλά φυσικά προτιμήθηκε τελικά να μην παρθεί το ρίσκο.

  • Μεσοβδόμαδα θα πάει στο Αμπιτζάν της Ακτής Ελεφαντοστού ο Τζιμπρίλ Σισέ, για να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του.

  • Στην Εθνική Σουηδίας κλήθηκε ο Ματίας Μπιάρσμιρ από τον Λαρς Λάγκερμπακ.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: