Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Χαμόγελα για τη νίκη και τη διακοπή


Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίσουν τη νίκη επί του Λεβαδειακού Τα πρώτα δείγματα γραφής της προπονητικής του φιλοσοφίας έδειξε ο Ζίκο το Σάββατο στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό. Ο Βραζιλιάνος μετά τις πρώτες δύσκολες και συνεχόμενες αναμετρήσεις που είχε με τους «ερυθρόλευκους» βρήκε την ευκαιρία κόντρα στον Λεβαδειακό να αρχίσει το δικό του πλάνο για την ομάδα. Το στήσιμο του δικού του Ολυμπιακού.

Μια ομάδα που θα έχει καθαρά επιθετικούς προσανατολισμούς, θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο με περισσότερους επιθετικογενής από αμυντικογενείς παίκτες, θα πιέζει από ψηλά, θα έχει αυτοματισμούς και βέβαια πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Επιπλέον ο Ζίκο έδειξε πως έχει την διάθεση να δοκιμάσει όλο το έμψυχο υλικό που έχει κάτι που αποδείχτηκε με την χρησιμοποίηση του «τελειωμένου» έως χθες Όσκαρ που βεβαίως άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλιά.

Όλα αυτά βεβαίως δεν έχουν επιτευχθεί επειδή ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Λεβαδειακό. Είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται χρόνος και σκλήρή δουλειά από όλους, για αυτό και στο διάστημα της διακοπής ο Ζίκο θα δουλέψει πολύ στην τακτική και στην φυσική κατάσταση.

Το πρόγραμμα είναι βατό από εδώ και στο εξής για τους «ερυθρόλευκους» που θέλουν να συνεχίσουν με νίκες στο πρωτάθλημα και στην χειρότερη περίπτωση να «καβαλήσουν» βαμολογικά τον Παναθηναικό στο μεταξύ τους ντέρμπι στο Καραισκάκη την 12η αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: