Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Βαρύ κλίμα στην ΑΕΚ

aek-paok_kosmos.jpg Η ήττα από την Ξάνθη, που αφήνει οριστικά την ΑΕΚ εκτός πρωταθλήματος, η εμφάνιση της ομάδας και τα νέα διαιτητικά λάθη έχουν κάνει εξαιρετικά βαρύ το κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Τόσο, ώστε να κυκλοφορούν διάφορες φήμες ακόμη και για το μέλλον του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ολα αυτά, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον Νίκο Θανόπουλο.


Στην Ένωση ήλπιζαν ότι η ομάδα φέτος θα πήγαινε καλύτερα από την περσινή σεζόν, αλλά τελικά η παρουσία της είναι... χειρότερη! Αυτό, τουλάχιστον, δείχνουν τα αποτελέσματα, καθώς η ΑΕΚ έχει τρεις ήττες στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Το κλίμα, πλέον, είναι εξαιρετικά βαρύ για όλους και αυτό το αντιλαμβάνεται και ο Μπάγεβιτς. Οι δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στα Πηγάδια ερμηνεύονται από ορισμένους σαν προαναγγελία παραίτησης. Στο μυαλό του Σερβοέλληνα τεχνικού δεν μπορεί να είναι κανείς αυτή τη στιγμή, αλλά είναι αλήθεια ότι ο Μπάγεβιτς προβληματίζεται για πολλά πράγματα. Όπως, πλέον, και για το κατά πόσο μπορεί ο ίδιος να δώσει λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο προπονητής θα συναντηθεί με τον Νίκο Θανόπουλο, ο οποίος φυσικά έχει από την πλευρά του τεράστιες ευθύνες για το γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν να έχουν παράπονα από τη διαιτησία. Πρόεδρος της Super League είναι και μάλιστα ανέλαβε αυτό το πόστο, όπως είχε πει πριν μήνες, για να έχει η ΑΕΚ φωνή στα κέντρα αποφάσεων και να προστατεύεται από τις διαιτησίες. Τελικά ο Θανόπουλος δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε αυτό...

Ο κόσμος, από την πλευρά του, δεν έχει πλέον άλλη υπομονή για κανέναν. Εξέφρασε τα παράπονα του στον Βασίλη Δημητριάδη και με δεδομένο ότι έχει σταθεί φέτος δυναμικά δίπλα στην ομάδα, παρά τις συνεχείς απογοητεύσεις, δικαιούται να τα βάλει με όλους. Και, παράλληλα, να μη δεχθεί καμία δικαιολογία από κανέναν. ‎‎

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζεται η κατρακύλα της διαιτησίας! Αδιάψευστος μάρτυρας η εικόνα!

Αναξιόπιστο το Ελληνικό πρωτάθλημα με επιλεκτικές διαιτησίες, φωνάζουν και άλλες ομάδες!

Με ποιούς όρους χάνουν τα λεφτά τους οι παίχτες του ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;
Ποιοί ποντάρουν σε εγγυημένα αποτελέσματα;

Ανύπαρκτη η αθλητική δικαιοσύνη.

Επιγραμματικά θα αναφέρουμε για το παιχνίδι ΞΑΝΘΗ-ΑΕΚ την ακύρωση 2 κανονικότατων γκολ (Χέρσι, Μπλάνκο), 1 πέναλτυ (Μπλάνκο) που δεν δόθηκε και το Άκυρο γκολ της Ξάνθης (καθαρό χέρι).